Meg merjem kérni, hogy nem fizetek rezsit egy pár hónapig, hogy legyen annyi félretett pénzem, hogy fussa a temetésére?
Papámnál lakunk, ellátjuk, bevásárlás, főzés, orvoshoz rohangálás stb...ránk akarja hagyni a házat, de semmi pénz nincs félretéve, és nagyon szerényen élünk így is.
Neki magas az özvegyije, sokat segített már nekünk, hogy nem kellett többször is rezsit fizetni, ha elromlott a kocsi, vagy a 3gyereknek kellett vmi, szóval egy tündér, így viszonozza, hogy nincs egyedül!
De idős már és félek, hamarosan itt hagy minket, akármikor is következik ez be, nehéz lesz érzelmileg is és anyagilag sem tudok majd hova kapni...
Meg merjem kérdezni tőle, hogy nem lehetne-e egy 10 -12 hónapig félretenni a ránk eső rezsi részt, hogy ne legyek bajba majd egyszer???? Nem gáz???
"vhogy el kell neki kezdenie spórolni."
-majd ő megteszi! ne a te rezsi pénzetekből legyen, nagyon rossz lenne ha ezt mondanád. Örülj, hogy van hol lakni, még ha nem is tökéletes, ne légy telhetetlen, nagyon-nagyon sokan örülnének ennek a helyzetnek is:((
jaj ez nem igaz, lenne máshol is lakni, csak miatta maradtam a gyerekekkel meg a férjemmel.
39nm-en és távol mindentől.
félre lettem értve, részemről inkább szívesség ez. nem vagyok telhetetlen!!!!!! ellenkezőleg.
na mindegy. köszi!
Akkor bocsánat. De ne kérdezd meg, hogy egy évig félretedd a rezsipénzt.. rettenetes.. még az időt is meghatározod vele, meddig éljen.:((
Általánosságban mondom, nem konkrétan rád:
Hidd el, megoldódik szépen minden, ahol szeretet és megértés, tisztelet és részvét van az emberek közt.
Ahol meg nincs, kapzsiság, mohóság, tisztelettelenség, ott meg csak a bajok örvénylenek, addig, míg lehúzzák a mélybe a résztvevőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!