Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a bnőm?...

Miért csinálja ezt a bnőm? Blablaa

Figyelt kérdés

összevesztünk a legjobb bnőmmel,mert szerinte p.csa lettem -.-

erre mondom neki,miért?

erre elkezdi -Hát azért,mert amióta van pasid,folyton pasizol és teljesen olyan lettél mint azok az osztálytársaid akiket régen te is ler!bancoztál,most meg olyan úúú,de jóba lettetek....

miért mondja ezt??

van pasim,na és?? az meg szerintem nem pasizás hogy elmegyek sétálni a pasim haverjaival....úgyse csinálunk semmit...

már sárgul az irigységtől....szerintetek??

13/L (a "barátnőm" is 13/L.....)

2011. okt. 13. 15:00
1 2
 11/14 bánomisén ***** válasza:

Szerintem is sárgul... Viszont te is lehetnél okosabb és odafigyelhetnél a barátnődre is. Tölts vele több időt és akkor megnyugszik a lelke. Végülis, amíg nem volt "pasid", addig együtt lógtatok, vagy rosszul gondolom? :-)

Meg kell tanulni azt, hogy ha belép egy másik ember (egy "pasi") az életedbe, azért a régi barátaidat még ne hanyagold el.

2011. okt. 13. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:

gondolom mert az önbizalmad a pasik miatt úgy megnőtt, hogy őt már szinte lenézed :D

nem egy barátnőmmel éltem már át ezt, ezért ha nem is veszed észre, valószínűleg felsőbbrendűen viselkedsz vele szemben

2011. okt. 13. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a mai kamaszok, miként is működnek, mennyire fontos nekik a barátság. Így, felnőtt fejjel, amikor nekem van pasim, tökéletesen tudom a barátaimhoz igazítani. A párommal hétvégente együtt vagyok, azon kívül, ha neki felszabadul egy kis szabadideje, rögtön megyünk egymáshoz. Barátnőimmel havonta egyszer találkozunk, mert mindenkinek meglett a maga ügyes-bajos kis dolga, munka, család, pasi, stb... Senki se panaszkodik. Mindig akkor találkozunk, ha a többség ráér, ha valaki kimarad valami miatt, akkor a következőt úgy szervezzük, hogy ő is mindenképp ráérjen. Azon kívül msnen is beszélünk, ha odajutunk. Egyik barátnőm 7 kmre lakik tőlem, vele hetente találkozok, amikor mindketten gondolunk egyet:-). Egy igazi barátságban a pasi nem lehet akadály, mert megoldanád, hogy a barátnődre is jusson időd...
2011. okt. 13. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: 23/N
2011. okt. 13. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!