Miért csinálja ezt a bnőm? Blablaa
összevesztünk a legjobb bnőmmel,mert szerinte p.csa lettem -.-
erre mondom neki,miért?
erre elkezdi -Hát azért,mert amióta van pasid,folyton pasizol és teljesen olyan lettél mint azok az osztálytársaid akiket régen te is ler!bancoztál,most meg olyan úúú,de jóba lettetek....
miért mondja ezt??
van pasim,na és?? az meg szerintem nem pasizás hogy elmegyek sétálni a pasim haverjaival....úgyse csinálunk semmit...
már sárgul az irigységtől....szerintetek??
13/L (a "barátnőm" is 13/L.....)
Szerintem is sárgul... Viszont te is lehetnél okosabb és odafigyelhetnél a barátnődre is. Tölts vele több időt és akkor megnyugszik a lelke. Végülis, amíg nem volt "pasid", addig együtt lógtatok, vagy rosszul gondolom? :-)
Meg kell tanulni azt, hogy ha belép egy másik ember (egy "pasi") az életedbe, azért a régi barátaidat még ne hanyagold el.
gondolom mert az önbizalmad a pasik miatt úgy megnőtt, hogy őt már szinte lenézed :D
nem egy barátnőmmel éltem már át ezt, ezért ha nem is veszed észre, valószínűleg felsőbbrendűen viselkedsz vele szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!