Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a nővéremmel?...

Mit csináljak a nővéremmel? Megbolondult?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit évek óta nem tud kiverni az emlékezetéből. és évek óta nem is találkoztak már a kapcsolatot se különösebben tartják.

DE egyszerűen a tesóm rá van kattanva ,azt mondja senki más iránt nem tud úgy érezni. Most kalandból kalandba menekül,és alapvetően egyedül van.

Akkor mikor az a srác akiért azóta is menthetetlenül odavan akkor le akart vele feküdni,de a tesóm nem akart be állni a strigula sorba.

Most meg ennyi év után kitalálta már az is jobb lenne ha lefeküdne azzal a sráccal ,csak legalább ne ez a reménytelen vágyakozás lenne benne :(

A srác akkor évekkel ezelőtt nagyon bunkó volt, kb. le se sz@rta, és utána is csak húzta az agyát .

Amúgy csak két év van köztünk én 24 vagyok, és engem tart barátnőjének is ,mindent megbeszélünk.mit csináljak vele ? Mit mondjak neki ? Félek hogy így még nagyobb csalódás éri..

2011. okt. 12. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát ez nem könnyű, de neki tényleg a negatív élmény kéne a kiábránduláshoz.

Én viszont nem tudok mit kezdeni, ha esetleg nekem tudnátok segíteni...

Ugyanígy vagyok egy sráccal, nem érdeklem őt, pedig nagyon szerelmes vtam belé, azóta nem, de még mindig nem bírom leküldeni őt a "legvonzóbb pasi" aranyérmes helyről magamban (nem csak külsőre, bár lehet, hogy csak az elérhetetlensége)

Mi le is feküdtünk tavaly egyszer, meg idén egyszer, de én nem tudom úgy megoldani, hogy kiábránduljak belőle, ha összejövünk, mert tuti nem fogunk:(

Mit tegyek?

2011. okt. 13. 00:16
 12/16 anonim ***** válasza:

00:16-nak, de a Kérdező nővérének is

Szerintem a legtöbb nőnek az életében van egy hús-vér álompasi, akibe nagyon szerelmes volt, de nem teljesült be a dolog. Testi kapcsolattól, együttjárástól vagy plátói szerelemtől függetlenül ott él bennünk az ő képe, a "milyen lenne az életem, ha" kezdetű kérdés. Már 32 éves vagyok, 11 éve a férjemmel, de még mindig bennem van a gimis ideálom képe. Az idők során persze ez átalakult, nem zavarta az életvitelem, párkapcsolataimat, de egy apró kérdőjelként ott van az agyam sarkában, és ha meglátom őt, magamban nevetek, hogy ha tudná, mennyit jelentett ő nekem az én fantáziavilágomban....

Nem tudom, mennyire érthető, amit szeretnék kifejezni: ez valahol természetes dolog, teljesen elfojtani, kitörölni nem lehet a lelkünkből az ilyesmit, viszont ami fontos, hogy reálisan kezeljük: tudjunk, merjünk nyitottak lenni más felé, és ez a kép halványulni fog idővel, nem lesz már olyan zavaró, mint amilyennek most érzitek. Ha jön Valaki, aki megközelíti ezt a tökéletes képet, de nem szemét, nem játszadozik, simán átveszi a gondolatokban az álompasi helyét. Csak arra kell figyelni, hogy a hamis ábrándkép mellett észrevegyük a Kevésbé "Tökéletes", de nekünk rendelt Megfelelő Társat. (Aki amúgy máshogy, de tökéletes lesz, higgyétek el!)

2011. okt. 13. 09:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én tapasztalatom az, hogy ha még beleugrik a rosszba,az sem biztos, hogy eltántorítja ettől az álomképtől és áhitattól...

Én már voltam mindenféle szituációban,az itt felsoroltak közül.A legelső hatalmas szerelmem...A mai napig szerintem szeretem,tiszta szívvel,bár már nem tartjuk a kapcsolatot.Amikor évek múltán megláttam messzirül,azt hittem szószerint elájulok.(pont a zebrán kellett volna átmennem,még jó h nem ütött el senki!).Nem tudom mi lenne,ha pl még egymásnak pont szembeköszönnénk:D Lehet a mentő vinne el!

Volt még egy nagy szerelmem.Átvert,átvertem,otthagytam,otthagyott.Mégis megbolondulnék,ha írna egy sms-t.És kb ő is így van velem.

Ilyen esetek után nekem annyi eszem van,hogy gyorsan kerítek valakit búfelejtőnek,és próbálom jólérezni magam!

Én nem ajánlom a nővérednek,hogy vegye fel a sráccal a kapcsolatot.Amit ő érez,az nyílvánvalóan már mániákus,és ő is tudja,hogy ez nem normális dolog.Nagyon oda kell rá figyelni,különben bajok lesznek vele!

Valahogy nyitnia kellene mások iránt is!A legjobb ilyenkor a környezetváltozás!Nem szabad az illető közelében lakni például!(mert ha véletlenül meglátja az utcán,vagy összetalálkozik vele,akkor képes és bemeséli magának,hogy "ennek meg kellett történnie,ez egy jel volt!"stb...

Szerintem csábítsd el magaddal minél több helyre!(szórakozni,vagy bárhova.Ne hagyd őt sokáig egyedül..)

2011. okt. 13. 17:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Orvoshoz kéne vinni mert ha már évek óta fennál ez az állapot mindegy lenne taliznak e vagy sem, a fiú ennyi erővel halott is lehetne az igazi valós személy már nem hatna rá mert ő egy tökéletes álompasihoz ragaszkodik.

Ez csak egy mentőöv számára mert nem tud rendes kapcsolatott fenntartani mással így bele éli magát egy soha be nem teljesülő dologba ami táplája a reményt.

2011. okt. 13. 21:27
 15/16 A kérdező kommentje:

utolsó nagyon elszomorít amit írtál :( -én azért bízom bennem h nem ilyen a helyzet .Az biztos h mindig is különc lélek volt, tehetséges(énekel már kislány kora óta hobbi szinten) és mindig is bevonzotta az erős impulzusokat.

Közben volt egy kapcsolata, de mindig panaszkodott hogy úgy szereti a srácot mint barátot ,aztán szakítottak is. Megpróbálta. És sokszor mondja hogy hiányzik neki egy olyan kapcsolat ahol együtt kirándulnak palacsintát sütnek stb ..másrészt valahogy hajtja valami ami nem az átlagos(nyugodt) élet felé viszi. úgy látom ez sok boldogtalansággal is jár.

mégis ..talán ennyi idő távlatából inspirálóan hat rá . mostanában elkezdett franciául tanulni . A fiú francia ugyanis -de már nézeget célirányosan állásokat is . Én azt remélem ha mégis találkoznak akkor tényleg tudnak beszélgetni és akkor rájön a nővérem h ez az amit keres v nem .(korábban nem értették meg egymást jól ,inkább metakommunikáció meg szegényes angol volt ,mert a fiú nem beszélt angolul) ..ohh mennyit mesélt nekem erről :)

gondoltam megmutatom neki amiket írtatok ..de utolsó te most kisit elbizonytalanítottál..

2011. okt. 13. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezek szerint még csak nem is tudott rendesen beszélgetni vele, nem szexeltek és így vágyik rá ÉVEK óta.

Mégis hogy talizanak ha egy másik országban él, nem beszéli a nyelvet, és évek óta nem is taliztak,

elég esélytelenek tünik, te látsz arra esélyt hogy összefutnak az utcán.

Ezzen nélküle kéne túl lendülni és az orvosi segitség nem ártana.

2011. okt. 13. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!