Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám fel akarja jelenteni a...

Anyám fel akarja jelenteni a barátomat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A srác nagyon vékony, ezért eléggé kiáll a medencecsontja, így mikor együtt vagyunk, mindig megnyom. Anyám a múltkor észrevette a combomon a kék-zöld foltokat és azt hitte, a barátom megerőszakolt. Mondtam, hogy nem, de már késő. Teljesen ki van bukva, holnap után megy és feljelenti a srácot. MIT TEGYEK????

16/l

2011. okt. 11. 18:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem mintát venni a nunidból bizony már késő.Így nem tudnák bizonyítani a nyomoka :D
2011. okt. 11. 18:58
 12/31 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem kamu, ha kiáll a medencecsontja, miért a combod kék-zöld? Én jó pár pózt ismerek, de ezt nem tudom elképzelni.
2011. okt. 11. 19:09
 13/31 anonim ***** válasza:
49%
Bocsi, másra gondoltam, előző.
2011. okt. 11. 19:12
 14/31 A kérdező kommentje:
persze, hogy mondtam neki! De nem akarta elhinni. :S
2011. okt. 11. 19:24
 15/31 anonim ***** válasza:
27%
Ha a lányom lennél nem a fiut jelenteném fel, hanem magamtól kérdezném meg mit rontottam el, hogy 16évesen szexel a lányom!
2011. okt. 11. 19:41
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a mai világban dicséretes, ha "csak" 16 évesen kezdik. Én is 16évesen feküdtem le először a barátommal, sőt, érdekes, a legtöbb idősebb korosztálybeli, akivel jóban vagyok (30-40) mind 16-17-18 éves korukban veszítették el a szüzességüket. Csak nem verték nagy dobra, ahogy gondolom a kérdező sem, csak ez egy anonim oldal. Manapság divatos csak ez a szöveg, hogy "ha az én gyerekem lennél elgondolkodnék mit rontottam el".
2011. okt. 11. 20:04
 17/31 anonim ***** válasza:
17%

Divatos, nem divatos lesz@rom!

De akkor se szexeljen, van ezer más dolog, szórakozás egy 16éves gyereknek. Mert ô még gyerek akárhonnan is nézzük.

2011. okt. 11. 20:10
 18/31 anonim ***** válasza:
42%

Mondd anyukádnak, vigyen magával a rendőrségre papírzsepit, mert a rendőrök könnyesre fogják röhögni magukat...

1. Hogyha te vagy a "sértett" nemi erőszak gyanújával, akkor csak Te tehetsz feljelentést - ORVOSI LÁTLELETTEL, ami gondolom nem készült....

2. Mi a bizonyítéka anyukádnak, hogy a fiúd volt? Titkos felvétel is van esetleg?

3. Szerinted a te vallomásodat nem fogja megkérdezni senki?

4. Ha nem kényelmes, miért nem váltotok pózt?

5. Miért mutogatod anyukádnak a csípődet - azaz a csípődön a véraláfutásokat?

Ezzel a kérdéssel megkoronáztad a mai napomat :)

2011. okt. 11. 20:20
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, hogy kamu, annak üzenem, hogy én is jártam így: lovaglópózban csináltuk a volt barátommal és a combjaim belső felszíne tiszta kék-zöld folt lett. Én ezt magamnak észre sem vettem. Pont mentem a szokásos évi citológiára a nőgyógyászhoz, aki csendesen annyit kérdezett, hogy bántották? Mert szóljon nyugodtan, és feljelentjük. Mondom mivan????? Erre mondja a doki, hogy tiszta zúzódás a combom. Csak hápogtam a döbbenettől és gondolkodtam, hogy ez mi a franctól lehet ott nekem és akkor beugrott, hogy tényleg mintha eléggé nyomta volna a combomat a barátom csípője közben. Aztán ezt mondtam a dokinak is és akkor ő is mondta, hogy jééé tényleg:)))
2011. okt. 11. 20:48
 20/31 A kérdező kommentje:
csak hangfelvétel van... az is megteszi? :S
2011. okt. 11. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!