Mit csináljak anyámmal? Már kibírhatatlan
mindig mindenkivel csak veszekszik.
apámékkal már agyf@szt kapunk tőle,mindig ahogy hazajön,ordibálás,veszekedés lesz
és direkt talál ki ilyen hülye indokokat hogy veszekedhessen
most pl 2 napja minden egyes nap ordibál velem,amiért ugyanabba a pólóba alszok 2 napja
meg akármilyen hideg van most,én nem fázok
persze ha ő fázik,már nekem is fázni kell
bakker,az előbb is fogyatékos voltam,meg nem tudom micsoda,mert szerinte én is fázok csak nem akarok felöltözni
basszus,13 évesen hadd tudjam már eldönteni hogy fázok-e vagy sem -.-"
meg mielőtt hazajött,fürödtem és elfelejtettem megtörölni a lábamat,és egy nagyon picit vizes lett a padló,és nem töröltem fel
erre már úgy elkezdett racsítani,hogy kb a fél utca belezengett,hogy én miért nem bírom feltörölni?! és vagy másfél óráig erről beszélt....
és apámékkal is minden kis hülyeség miatt veszekszik
komolyan,egyszer benevezem a valóvilág 6ba....ott is csak veszekedik mindenki mindenkivel ...
és már elegem van nekem is meg tesóméknak is ebből az állandó kiabálásból és veszekedésből!!
mit tegyek??
13l
köszi xD
amúgy nekem is már felnőtt nővéreim vannak...:D
és én is tudom milyen az ha valaki haldoklik :S mármint nem az hogy én haldokoltam hanem nagypapám....de m1
szóval az a lényeg hogy megpróbálok megcsinálni eztazt :DD
jajdejó, azt hittem, én vagyok a világon az első tizenhárom éves gyerek felnőttekkel körülvéve XDXDXD
hehe... szülők...... O_o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!