A párom gyerekei direkt keveri a kakit. Hogyan állítsam le?
A páromnak és nekem is van az előző kapcsolatunkból gyerekek. Mindkettőnknek egy fia és egy lánya van,egy idősek. A fiuk 15 a lányok 17 évesek. A gond az h a párom gyerekei direkt hazudoznak otthon az anyjuknak,amiből kettönk között már egyre több vita van.
Én nem tettem ellenünk semmit,szerintem féltékenyek mert az én gyerekeim az apjuktól több mindent kapnak mint ők a sajátjuktól. A volt férjem imádja a gyerekeit,a 6 számjegyű fizetésének a 40%-t kapom gyerektartásként rájuk,meg még vesz is nekik dolgokat. Én minimál bérért dolgozok. A párom is,és abból fizeti a gyerektartást. Emelett ha veszünk is nekik dolgokat (ruha,telefonkártya,smink,stb...) azt általában az én pénzemből tesszük,mert párom nem tudna plusszba rájuk költeni hiába imádja őket.
A gyerekek állandfóan hazudnak otthon az anyjuknak ha párom mennyi mindent ad az án gyerekeimnek nekik meg semmit,meg h nem adok nekik enni.Egy szobába kell aludniuk,az én gyerekeim ütik őket(holott nincsenek is otthon,olyankor vannak ők is általában az apjuknál-így a párom gyerekei alhatnak az ő szobájukba) pedig csak egymással verekszenek. A lányom szokott a párom lányának adni ruhákat amiket már nem hord és jó állapotú,de arra is azt mondta (szemébe örült neki)az anyjának h a túrkálóból választottam neki én,mert én azt akarom h ő csúnya legyen az én gyerekem mellett. A fiú meglopja számítógépes játékokkal az én gyerekem,otthon meg azt mondja h az én fiam veszi ela dolgait h nem adta vissza amit elvitt.
Már elegem van belőlük,h otthon hazudnak állandóan,és megy vita a párommal mega feleségével. Már mondtam páromnak h legközelebb ne hozza ide a gyerekeit,mert nekem erre nincs szükségem h a szemembe nyalnak,a hátam mögött meg elmondanak engem és a gyerekeim mindennek. Ezért is vitatkozunk a párommal állandóan.
Értem én hogy megviselte őket a válás,de nem miattam váltak el. mi csak 6 éve vagyunk együtt(az óta türöm ezt),ás ők meg 10 éve váltak el,merta feleségének lett valakije,akivel a mai napig is se veled-se nélküled kapcsolatban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!