Kicsit nem önzőség ez a feleségemtől?
Jövőhéten szabadságon leszek, arra gondoltam ,hogy a feleségemmel és a kislányunkkal elmegyünk néhány napra kikapcsolódni.
A feleségem meg azzal állt elő ,hogy a kislányunkat inkább vigyük el a nagymamához, és kettesben menjünk el kikapcsolódni.
Ez nem önzőség?
Az utóbbi néhány hétben alig tudtam a kislányommal együtt lenni.
Szerintem oldjátok meg, hogy együtt is, meg ketten is!
Megértem a feleséged, átérzem, sok gyerek után, mikor téged alig lát, vágyna rád. Persze téged is megértelek, hogy szeretnél a kicsivel foglalkozni! így szerintem ez lenne a legjobb megoldás, én legalábbis biztos örülnék ennek.
Szerintem meg te érts meg, ha mindig a gyerek lesz az első, akkor nem sokáig leszel férj vagy meg leszel csalva!
Szóval vagy törődsz a feleséged vágyával is, vagy rossz következményei lehetnek!
Meg lehet oldani biztos, hogy mindketten jól járjatok, ha igazán akarod. Egyszer hármasban, egyszer kettesben. Ennyi. Másnak megy, neked miért ne menne? Gondold végig, mielőtt koppansz!
Nekünk még nincs gyerekünk, de mi is alig vagyunk együtt a vőlegényemmel. Én állandóan délután dolgozom, ő pedig 3 műszakban dolgozik.
Sokszor már a sírás határán vagyok, mert hiányzik. Te is hiányzol a feleségednek, és ez természetes. Ha egész héten otthon leszel, akkor lesz időtök kettesben is lenni 3-4 napot, és 3-asban is lehettek! Foglalkozz sokat a feleségeddel, és kényeztesd, ahogy csak tudod!!!
A ti kapcsolatotok is ugyanolyan fontos. Tölts minél több időt a kislányoddal, de ne felejts el a feleségeddel is megtartani a kettőtök közti szeretetet, szerelmet. Ne hidegülj el tőle, mert ő fog végigkísérni az életeden és nem mindegy, milyen a kapcsolatotok.
A kislány az első, de ettől még nem kell elhanyagolnod a feleségeddel kettesben tölthető időt sem.
"Nagyon egyszerű a képlet:
Te családcentrikus vagy, a feleséged, meg f@szcentrikus!"
De kedves válasz!
Bezzeg ha fordítva lenne! Ha a feleség nem akarna elszakadni a gyerektől! Akkor mindenki a sárga földig lehordaná, hogy "vegye tudomásul, hogy a férj nem csak apuka akar lenni, hanem férfi is, neked is tessék nőnek maradni" stb.
Meg hányszor vannak itt lehordva a nők, hogy anyaként nem akarnak annyit szexelni.
...Ja hogy csak akkor szabad akarniuk, ha a férfiak is akarják, maguktól nem, mert az már önzőség, meg nyűg?
Amúgy a feleség nem is biztos, hogy szexcentrikusan szemléli, csak közös időt akar a férjével, szerintem ez a férjre nézve nem sértő, inkább pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!