Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most voltam ultrahangon....

Most voltam ultrahangon. Kiderült, hogy nem lehet gyerekem. Hogy mondjam meg a páromnak?

Figyelt kérdés

A petefészkem lyukacsos. Mint egy szita. Amiatt mentem el az orvoshoz, mert sose jön meg a menzeszem. Most kiderült, hogy miért. Régebben is vizsgáltak, de akkor másnál voltam és semmit se mondtak nekem. Most ez a doki (aki nagyon normális) elmondott mindent. Burkoltan fogalmazott: "ha esetleg tervezel gyereket, akkor gyere vissza és ha esetleg nem esnél teherbe, akkor gyógyszeres kezelésre lesz szükség...(...)". Magyarul nem termékenyülök meg (ugyan hogy is lehetne, ha még nem is menzeszelek?!) és lombikbébiprogramra meg nincs pénz.

Én 27 éves leszek, a párom 41 éves. Lassan 1 éve leszünk együtt, de gyereket még nem tervezünk. (Hát most már nem is fogunk tudni...)

Hogyan mondjam el neki? Vajon elhagy? (Amúgy szeret engem, nincs gond a kapcsolatunkban.)

2011. okt. 10. 13:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
*magad
2011. okt. 10. 14:06
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyik rokonomnak hasonló beállítottsága volt. "Más fattyát ő bizony nem neveli"...erre kiderült, hogy az ő apja se az apja, 3 éves volt, mikor összeházasodott vele az anyuci. Mesterséges megtermékenyítésre járt, lombikozták, hormonozták és most van egy sérült gyereke. Ez jobb?

Más gyereke nem kell, lombikra nincs pénz, most nem tudom vállalni... Akarsz gyereket? Amúgy meg ha a méheddel nincs gond, donorpetesejttel is lehet babád. Ja, nem, az se a te véred...

2011. okt. 10. 14:06
 13/30 anonim ***** válasza:
23%
Már miért lenne beteg a baba, mi ez a baromság, minek riogatni???
2011. okt. 10. 14:07
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem most mentem el előszőr a menzesz gondokkal. Folyamatosan jártam orvoshoz, de akkor sose kaptam még diagnózist erről. Ennyire azért én se vagyok hülye, hogy ne menjek el azonnal ha baj van.....
2011. okt. 10. 14:09
 15/30 anonim ***** válasza:
15%

14:00

Ezt ugyan miért kellett lepontozni, akárki is volt ?

Szerintem vannak itt keményebb válaszok is.

Nem érdekel a %, csak a logikát nem vágom...

2011. okt. 10. 14:10
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
Miért lenne beteg a baba? Beteg petefészekből az esetek többségében (tehát nem mindig) beteg petesejt fog kilökődni. Ha egyáltalán megtörténik.
2011. okt. 10. 14:10
 17/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem azt mondtam, hogy beteg lesz a gyereke. De a bizonyos rokon csak sajátot volt hajlandó, 15 évig gyógyszerezték, nem tudott terhes maradni, volt koraszülése, ahol olyan volt a gyerek, hogy meg se mutatták, mert baja volt, de nem, neki csak a saját kell, és most van agy gyereke 15 vetélés után, végtaghiányos, gerincferdüléses és sanszos, hogy értelmi fogyatékos.
2011. okt. 10. 14:11
 18/30 anonim ***** válasza:
72%

nem azért vagy gonosz, mert nem akarsz örökbefogadni, hanem amiért nem. mit gondolsz nekik olyan rohadt jó? nem az ő hibájuk, hogy csak kipottyantak és nem kellettek senkinek. nem koszosak, nem gonoszak. nem különbek mint TE voltál kiskorodban. szégyeldd magad amiért ilyet lemersz írni. Ilyen nőnek nem is való gyerek, aki így különbséget tud tenni. NEm attól leszel anya hogy megszülöd, hanem hogy te neveled fel. Mert szwerinted az hívható anyának aki az árva gyerekekről születése pillanatában lemondott? Nem az nem anya. és mégegyszer süllyedj el jó mélyen.

Amúgy a betegségeknek lelki okai vannak. Úgy llátszik nem véletlenóül lyukas a petefészked.

2011. okt. 10. 14:13
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha nem is terveztek gyereket, akkor nem olyan égető a probléma, nem?

Mondd el a párodnak tárgyilagosan, és kész.

Egyébként én is azt olvasom ki a soraidból, hogy nem vágysz gyerekre.

2011. okt. 10. 14:15
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha 41 éves a barátod, ha akart volna gyereket, már csinált volna valakinek.
2011. okt. 10. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!