Ennyire gonosz lennék?
Tegnap akart jönni fel a párom lánya.Itt volt szerdán és pénteken, a hétfőre már nem emlékszem,de talán volt.
Mondtam a csajnak,hogy menjen már fel a dédnagyijához(egyel feljebb lakik), én takarítottam, végeztem a vasárnapi teendőimet, nem tudtam volna vele foglalkozni,egyedül voltam.És az volt,hogy én nem engedtem be...
Ma voltam a párom anyukájához, láttam rajta,hogy valami nem okés,kérdeztem,hogy(legyen a lány Y)Y mondott valamit, mérges volt?Hát hogy én nem engedtem be, és igen, kicsit mérges volt.A párom anyukája még így velem nem beszélt,sőt,alig mondott valamit, én meg inkább eljöttem, de mondtam,hogy végeztem a dolgom,stb.Azt is mondtam,hogy mondja meg Y-nak,hogy ma feljöhet nyugodtan, ma csak főzni fogok, erre azt válaszolta,hogy már mindengy,itthon az anyja.Olyan nem is tudom, lekezelően.Mondom jó és elmentem.
Most olyan rosszul érzem magam,lelkiismeret furdalásom van, pedig szívesen vigyázok a lányra, héten többször is volt, 1 nap nem érek rá, akkor meg ez van.Páromnak nem mondtam semmit.
Ezt most jó volt kiírni magamból.
Lehet én vagyok tényleg a rossz,de..mindegy is.
Ha a kislány is azt mondta, hogy nyugodtan szólj, ha nem alkalmas most neked, és ennek ellenére azt kapod vissza, hogy azt mondta, hogy nem engedted be, akkor:
1. vagy a nagyi kavar, rosszul értette, vagy örül, hogy valami t fel tud hozni ellened
2. a kislány adta elő eleve a nem túl valós verziót a nagyinak, és azért fújta fel így.
Beszéld meg a pároddal, és tisztázd A TÖBBIEKKEL IS, mielőtt te leszel a gyereket gyűlölő boszorka!
Az hol van leírva, hogy visszament a kiscsaj?
Átböngésztem újra a kérdező hozzászólásait és a kérdést, de ilyesmit nem találok.
Ha a leányzót nem zavarja, akkor mit számít az, hogy a többiek panaszkodnak-e?
Egyébként meg ha elmondtad neki, hogy miért nem tudsz vele foglalkozni, és úgy küldted fel a dédihez 1 emeletet, az teljesen korrekt sztem.
Én beszéltem a lánnyal, ki mondta,hogy nem?? Ezért is vagyok magam alatt...
Utána nem jött vissza, ezért is szóltam párom anyukájának,hogy ma jöhet a lány,tudok vele foglalkozni,de le voltam intve-képletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!