Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire gonosz lennék?

Ennyire gonosz lennék?

Figyelt kérdés

Tegnap akart jönni fel a párom lánya.Itt volt szerdán és pénteken, a hétfőre már nem emlékszem,de talán volt.

Mondtam a csajnak,hogy menjen már fel a dédnagyijához(egyel feljebb lakik), én takarítottam, végeztem a vasárnapi teendőimet, nem tudtam volna vele foglalkozni,egyedül voltam.És az volt,hogy én nem engedtem be...

Ma voltam a párom anyukájához, láttam rajta,hogy valami nem okés,kérdeztem,hogy(legyen a lány Y)Y mondott valamit, mérges volt?Hát hogy én nem engedtem be, és igen, kicsit mérges volt.A párom anyukája még így velem nem beszélt,sőt,alig mondott valamit, én meg inkább eljöttem, de mondtam,hogy végeztem a dolgom,stb.Azt is mondtam,hogy mondja meg Y-nak,hogy ma feljöhet nyugodtan, ma csak főzni fogok, erre azt válaszolta,hogy már mindengy,itthon az anyja.Olyan nem is tudom, lekezelően.Mondom jó és elmentem.

Most olyan rosszul érzem magam,lelkiismeret furdalásom van, pedig szívesen vigyázok a lányra, héten többször is volt, 1 nap nem érek rá, akkor meg ez van.Páromnak nem mondtam semmit.

Ezt most jó volt kiírni magamból.

Lehet én vagyok tényleg a rossz,de..mindegy is.

2011. okt. 10. 11:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
Dehogy vagy gonosz! Talán félreérthetően vagy ügyetlenül csináltál valamit, de a gonoszság az más! :) Fel a fejjel! Szépen tisztázzátok a dolgot, nem lesz baj!
2011. okt. 10. 12:13
 12/23 A kérdező kommentje:
Én most annyira kivagyok.Talán a párom mást érdemel, aki vigyáz a gyerekre, akármi van.Mig a pároméknál laktam,akkor is mindig bejött hozzám,szivesen voltam vele,mióta külön jöttünk,akkor se mondtam,hogy nem jöhet,egyszer se,csak tegnap.A párom anyukája mindig szól,hogy jöhet e,ne legyen sokáig,menjen fel a dédnagyijához,de én sose mondtam,hogy menjen fel,mindig azon voltam,hogy itt legyen.De tegnap nem,ezzel tettem mindent tönkre.
2011. okt. 10. 12:23
 13/23 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ez nagyon gyerekes volt tőled... Miért nem beszélted meg a dédivel és a kislánnyal, hogy most nem érsz rá, és maradjon egy kicsit a dédinél?! De ez, hogy kussolsz a zárt ajtó mögött, és nem engeded be azt a szerencsétlen kislányt, elég gáz.
2011. okt. 10. 12:24
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

Ha a kislány is azt mondta, hogy nyugodtan szólj, ha nem alkalmas most neked, és ennek ellenére azt kapod vissza, hogy azt mondta, hogy nem engedted be, akkor:

1. vagy a nagyi kavar, rosszul értette, vagy örül, hogy valami t fel tud hozni ellened

2. a kislány adta elő eleve a nem túl valós verziót a nagyinak, és azért fújta fel így.

Beszéld meg a pároddal, és tisztázd A TÖBBIEKKEL IS, mielőtt te leszel a gyereket gyűlölő boszorka!

2011. okt. 10. 12:27
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
12:24, olvasd már el a kérdést, ha már idejössz és beszólsz a kérdezőnek. Nem kussolt, hanem megmondta a kislánynak, hogy szaladjon fel a dédihez, mert most takarít és nem ér rá. Sötétség.
2011. okt. 10. 12:28
 16/23 anonim ***** válasza:
28%
Igen, de miután visszament a kiscsaj, akkor meg simán nem engedte be... Nem lehetett volna kinyitni az ajtót, és megbeszélni? Sötétség...
2011. okt. 10. 12:30
 17/23 anonim ***** válasza:
87%

Az hol van leírva, hogy visszament a kiscsaj?

Átböngésztem újra a kérdező hozzászólásait és a kérdést, de ilyesmit nem találok.

2011. okt. 10. 12:34
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha a leányzót nem zavarja, akkor mit számít az, hogy a többiek panaszkodnak-e?

Egyébként meg ha elmondtad neki, hogy miért nem tudsz vele foglalkozni, és úgy küldted fel a dédihez 1 emeletet, az teljesen korrekt sztem.

2011. okt. 10. 12:44
 19/23 A kérdező kommentje:

Én beszéltem a lánnyal, ki mondta,hogy nem?? Ezért is vagyok magam alatt...

Utána nem jött vissza, ezért is szóltam párom anyukájának,hogy ma jöhet a lány,tudok vele foglalkozni,de le voltam intve-képletesen.

2011. okt. 10. 13:41
 20/23 anonim ***** válasza:
77%
Semmi baj, értem én, csak volt itt egy delikvens kisebb szövegértelmezési gondokkal. Már felszívódott, biztos magába nézett és elmerült benne. :)
2011. okt. 10. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!