Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült a barátnőm férje...

Kiderült a barátnőm férje számára, hogy pár éve viszonya volt egy férfival, akivel komoly szándékai voltak. Mivel a barátnőm megosztotta velem a gondjait, tudok a dologról, tegnap felhívott a férj, és próbált tőlem is pár dolgot megtudni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy a férj feltörette egy hacker ismerősével a barátnőm közösségi oldalára fellépő jelszót, így bejutott az összes levelezési rendszerébe, így derült ki, hogy a feleségének hosszabb ideig viszonya volt egy másik férfival. Sajnos időközben a barátnőmnek is rá kellett jönnie, ezzel a férfival halott a dolog, mert közben egy másik nő szült neki gyereket, ezzel megpecsételve az ő sorsukat. Hozzáteszem boldogtalan házasságából próbált kijutni, mindazok mellett hogy van egy közös gyerekük, nagyon szép házuk, ami szintén közös - a férj nem törődött vele, munkamániás és pénzmániás volt, ha volt szabadideje, csakis magára gondolt, inkább elment a haverokkal, mint hogy a családjára fordítsa idejét, nem segített a háztartásban, nem vett részt aktívan a gyereknevelésben, vékony és karcsú nagyon csinos feleségét a terhesség kezdete óta lekövérezte, magyarul beletaposott női mivoltába. Azt hogy viszonya van/volt férfival, azt csak a legjobb barátnői tudták. Mint én is tudtam a dologról és kívülállóként több rálátásom volt a dologra, soha nem beszéltem róla senkinek sem. Engem a férj azért hívott fel, mert korábban anno a férj egyik barátjának barátnője voltam pár évig, és a szakításunk óta a barátnőmmel azóta is tartom a kapcsolatot. Meglepett a férj telefonhívása. Hogy mit tudok a dologról, arra szeretett volna választ kapni, vajon szereti e még őt a barátnőm, mert akkor képes csak igazán szemet hunyni a dolgok felett. Nagyon összetett a dolog, de mint barátnő, mondjam el a barátnőmnek, hogy hívott a férje? Nagyon szeretnék ebből a dologból kimaradni, olyan érzésem van, hogy bele fogják keverni a lényemet a házassági problémájukba.
2011. okt. 9. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért a barátnőd sem 100-as, hogy egy ilyen félrelépés nyomait őrizgeti a levelezésében- ha jól értem- évekkel azután, hogy aktualitását vesztette.

A férje a másik tarack, aki így nyomozgat a felesége után.

Én egy ilyen helyzetben nem segítenék sem egyik, sem másik félnek. A barátnődnek szólj, hogy a férje hívott téged. De mondd meg neki,hogy te sem pro, sem kontra nem kívánsz semmilyen formában részt venni ebben a dologban senkinek az oldalán.

A férjnek pedig mondd meg, hogy ha tudnál is az esetről valamit, akkor sem mondanál neki semmit. Szeretnél ebből kimaradni, beszélje meg a feleségével.

Ez a legegyszerűbb megoldás. Ezen kívül bármi egyébbel csak azt kockáztatod, hogy külön-külön, vagy együtt rád fognak haragudni bármi is lesz a történet vége. Ilyen ügyekbe kívülállónak soha(!!!) nem szabad beleavatkoznia. Nem a te dolgod.

2011. okt. 9. 14:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, jobb ha szólok a barátnőmnek. Nem hívogat a férje, egyszer hívott fel. És onnantól kezdve rájuk és az időre hagyom a kapcsolatuk további sorsát. Mindkettő felet nagyon sajnálom, és bízom abban, hogy sikerül újra egymásra találniuk.
2011. okt. 9. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
36%

Például:

"Nézd Béla, én nem tudok róla, hogy Gizinek bármilyen kapcsolata lett volna rajtad kívül az utóbbi X évben. Annyira azonban ismerjük egymást, hogy pontosan tudd, ha mégis tudnék ilyesmiről, tőlem biztosan nem tudnád meg sem te, sem más. Ha bármi probléma van a kapcsolatotokkal, és azt mindketten helyre szeretnétek hozni, és ennek érdekében úgy érzitek, én tudnék tenni valami hasznosat, azt szivesen megteszem, de elsősorban egymással kell tisztáznotok, hogy mi a baj, és mit akartok csinálni).

A helyedben a barátnődnek elmondanám, hogy hívott a férje. Ő ezzel alighanem úgyis számolt, hogy el fogod mondani. Abban meg biztos lehetsz, hogy ha valami problémájuk van, téged belekevernek. Egyszerűen arról van szó, hogy ha egymás életét össze akarják hangolni, abba beletartozik az a tény is, hogy a feleségnek az (egyik) barátnője te vagy.

2011. okt. 9. 15:03
 14/15 anonim ***** válasza:

De mit mondtál a férjnek,amikor felhívott téged?Szerintem ez lényeges lett volna..

Amúgy ne mártsd bele magad semmibe.Nem a te dolgod.Másrészt szerintem esélyes, hogy ezek után nem lesz ő már a barátnőd.

2011. okt. 9. 16:54
 15/15 anonim válasza:
Szia! Ha bele mész ebbe csak is te húzod a rövidebbet. Maradj ki ebből! Tapasztalatból írom. Egyébként ha hív a fér mond meg neki, hogy ne hivjon hisz a levelzésből úgyis tud mindent. Ha bele mész a végén még te leszel a bűn bak. MARADJ KI EBBŐL!!!
2012. jún. 5. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!