Mit csináljak anyámmal? Legszivesebben megölném magam vagy őt
Ma beugrott nálam egy lány barátom aki kolis és nagyon tetszik csak még nem mertem neki elmondani,de nagyon jó barátok vagyunk...szóval hogy kolis,megy ki a buszhoz és kísérjem ki(mindig kiszoktam csak akkor én odamegyek nem jön be nálunk)szóval köszöntünk(puszi+ölelés)és egy kicsit beszélgettünk,beszélgetett anyámmal is.Szóval elkezdtünk kifele menni,erre utánamjött apám hogy mennyek haza,azzal az ürüggyel hogy megyünk mamámék,de kiderült hogy csak anyám nem akarja hogy a lánnyal legyek mert "cigány"(hozzátenném hogy csak az apja az de a jófajtából,és a lány tényleg nem olyan mint egy cigány,okos és jószívű)és hogy én olyat a házhoz nem vihetek valamint látta hogy szinte előtte(anyám előtt)letámadtuk egymást(ezt annyiból leszűrte hogy megöleltük egymást mert kolis és keveset látjuk egymást)és nemértette meg hogy(még)csak barátok vagyunk.
Most nemtudom mitcsináljak meneküljek egy otthonról vagy legyek inkább öngyilkos,ezt nembirom ki
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!