Milyen témákat ajánlotok uncsiknak beszélgetésre?
lécci írjatok.nekem nem sok jt eszembe.1-2 csak.
ha megakadna a beszélgetés akkor mit tanácsoltok?
Disznótenyésztésről, pálinkafőzésről vagy a traktorszerelésről szerintem jó "uncsikat" lehet beszélgetni.
(Hülye kérdésre hülye válasz ...)
Az uncsi szó mit takar,
Unatkozó, unalmas, netán fárasztó embereket?
Unokatestvéreket?
Kérdezz normálisan, ha választ akarsz!
Beszéljeteek arról hogy milyen gázul hangzik az, hogy 'uncsi'. De most komolyan, honnét tudjuk, hogy milyenek vagytok ti? Mi i érdekel titeket egyáltalán? Nem hinném, hogy egy unokatesóval olyan nehéz lenne megtalálni a hangot, hogy valaki okos itt a szádba rágjon egy témát.
legyél kicsit lazább, majd jön magától.
igazatok van.télleg kevés infót adtam.am minhárman csajok vagyunk.és én is remélem hogy jönni fog magától.de van hogy csak pötyögnek a talójukon,közbe nevetnek egy-két videón,stb.de én ezekkel nem mindig tudok mit kezdeni.
lehet hogy én vagyok hülye.ó,de ez van.és őszitnén szólva nem sok közös érdeklődésünk van.néhány akad.de nem sok.volt hogy én kaptam a fejemre emiatt.de az olyan ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!