Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen témákat ajánlotok...

Milyen témákat ajánlotok uncsiknak beszélgetésre?

Figyelt kérdés

lécci írjatok.nekem nem sok jt eszembe.1-2 csak.

ha megakadna a beszélgetés akkor mit tanácsoltok?

2011. okt. 9. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Disznótenyésztésről, pálinkafőzésről vagy a traktorszerelésről szerintem jó "uncsikat" lehet beszélgetni.

(Hülye kérdésre hülye válasz ...)

2011. okt. 9. 09:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az uncsi szó mit takar,

Unatkozó, unalmas, netán fárasztó embereket?

Unokatestvéreket?

Kérdezz normálisan, ha választ akarsz!

2011. okt. 9. 09:29
 3/11 A kérdező kommentje:
UNKOATESÓIMRA GONDOLTAM ITT.HA NEM NORMÁLIS A KÉRDÉS AKK BOCSI.
2011. okt. 9. 09:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Én értettem, hogy az unokatesódra gondolsz, de a kérdést továbbra sem értem. Hogy ajánlhatnánk mi neked témákat. Nem ismerünk sem téged sem őt, semmit nem tudunk rólatok, azt sem hogy hány évesek vagytok, fiúk vagytok vagy lányok, stb. Szóval szerintem ilyen témában és főleg ennyi információ után nem lehet tanácsot adni.
2011. okt. 9. 09:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Beszéljeteek arról hogy milyen gázul hangzik az, hogy 'uncsi'. De most komolyan, honnét tudjuk, hogy milyenek vagytok ti? Mi i érdekel titeket egyáltalán? Nem hinném, hogy egy unokatesóval olyan nehéz lenne megtalálni a hangot, hogy valaki okos itt a szádba rágjon egy témát.

legyél kicsit lazább, majd jön magától.

2011. okt. 9. 09:52
 6/11 A kérdező kommentje:

igazatok van.télleg kevés infót adtam.am minhárman csajok vagyunk.és én is remélem hogy jönni fog magától.de van hogy csak pötyögnek a talójukon,közbe nevetnek egy-két videón,stb.de én ezekkel nem mindig tudok mit kezdeni.

lehet hogy én vagyok hülye.ó,de ez van.és őszitnén szólva nem sok közös érdeklődésünk van.néhány akad.de nem sok.volt hogy én kaptam a fejemre emiatt.de az olyan ciki.

2011. okt. 9. 11:00
 7/11 A kérdező kommentje:
am ketten 14 vok,meg az uncsim is,a fiatalabb,a másik idősebb egy évvel.nem is ezzel van sztem gond.
2011. okt. 9. 11:01
 8/11 A kérdező kommentje:
de köszi hogy válaszoltatok miután normálisan tettem fel a kérdést.:)
2011. okt. 9. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Amikor nézik azokat a videokat, kapcsolódj be nyugodtan,kérdezd meg, hogy te is megnézheted-e, miről szól stb. Beszélhettek a suliról, a továbbtanulásról, mert ahogy írtad abban a korban vagytok...., azon felül a közös barátokról ha vannak, ha van kedvetek szervezzetek közös programokat stb. Ha szerettek zenét hallgatni vagy filmet nézni, akkor arról is, esetleg cserélhettek cd-t, dvd-t. Lényeg, hogy ezen ne stresszelj ezen előre, és ha ahogy írtad nem értel mindent mindent amiről beszélnek stb. kérdezz nyugodtan.
2011. okt. 9. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez az, megkérdezed tőlük, hogy miről szól, és legyél velük kedves, próbálj velük szóba elegyedni... Ha ezesetben is bunkóak, és kicsit sem nyitnak feléd akkor bye-bye...:)
2011. okt. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!