Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes próbálkozni a szerelme...

Érdemes próbálkozni a szerelmed vissza hódításával ha az kiszeretett belőled? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 08:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2011. okt. 9. 09:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Én csak egy ideig próbáltam visszahódítani, csak még távolabb kerültünk... Megpróbáltam jókedvet magamra erőltetve új életet kezdeni, akkor meg rám tapadt. Mert szeretett, csak hülye volt. Ha ilyenkor nem ez a reakció, kár érte küzdeni.
2011. okt. 9. 09:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet visszaállítani, ez nem kerítés, amit újra lehet festeni, ha lekopik. Aki menni akar, azt hagyni kell elmenni. Tudom, hogy nagyon nehéz, de el kell fogadni, hogy egy párkapcsolat megléte 2 emberen múlik. Mindkettőnek egyformán akarni kell, ha pedig az egyik nem akarja (már), akkor te hiába erőlködsz, csak az idődet vesztegeted.:(
2011. okt. 9. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:

A 10-es tapasztalt válasza nagyon tetszik.Rossz tapaszatlata volt,mégsem utasította el a dolgot,mert ugye tudja,hogy lehet,hogy másnak sikerülhet.:) Tehát azt mondja

1.távolságtartás

2.nem rámászás és

3.időhagyás

Ez a recept beválhat ha szeret még?Én is így vélem már,így döbbenthetem rá,ha van mire.Márpedig van,:) remélem.

A Kedves Kérdező szerencsével járt?

A 12-es Válaszoló,pedig kifejthetné ezt bővebben: "Megpróbáltam jókedvet magamra erőltetve új életet kezdeni, akkor meg rám tapadt." Itt megjegyzem,örülök,hogy ott is volt mire,rádöbbennie az Úriembernek.:)Ha Én ezt csinálnám,Nálunk is tuti ez lenne,de Én odáig semmiképp nem akarok elmenni.

Mi együtt vagyunk,csak érzem rajta a fásultságot.Így kapcsolatban szeretném ezeket a dolgokat alkalmazni,valahogy visszafogni Magam hátha akkor elkezd húzni Hozzám újra.:)

Köszi!

2012. aug. 20. 20:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát.. megpróbálhatom kifejteni :) Igyekeztem túltenni magam azon, hogy azt mondta már nem szeret, menjünk szét, nem kíváncsi rám... próbáltam mindent pozitívan szemlélni, nem hagyni időt magamnak a gondolkozásra... barátokkal voltam non-stop, lefoglaltam magam.. de ha pl sírni támadt kedvem, sírtam... akadt egy új srác, aki udvarolgatott... megpróbáltam vele.. na az a páromnak itt kattant el az agya :) jött azzal hogy ő mégis csak nagyon szeret, csak nehéz időszakunk volt (költözés, sok veszekedés, új suli, új város..) nem tudta kezelni, stb...

én egy ideig nem akartam erről hallani sem, kértem hagyjon békén... de szépen, kulturáltan, nem voltam köcsög vele :) továbbra is kitartott, most újra összejöttünk.. a kapcsolatunk még sosem volt ilyen jó, remélem így is marad :)

sok sikert mindenkinek! kívánom hogy - bármilyen úton/módon találjátok meg a boldogságot!

20/L

2012. aug. 20. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!