Azt kéri írjak végrendeletet a világ végére való utazásom előtt, szerintetek ez normális?
Elég hiszis lehet :)
"Azt kéri írjak végrendeletet a világ végére való utazásom előtt"
Ha a világ végére utazol, valóban írjál :D Nem tudom, mit akartál kifejezni a kérdéseddel, és a rékérdezőknek se árultad el.
Semmivel nem vadabb ötlet, mint a házassági szerződés. Ha van valami köze, esetleg van munkája abban a vagyonban, ami ha esetleg történik veled valami, végrendelet hiányában teljes egészében mást illetne, akkor teljesen jogos a kérése, ha logikusan nézzük.
Ha viszont nincs köze hozzá, akkor semmi joga ilyet kérni.
Bármi történhet, persze remélhetőleg nem történik, de történhet. Sokan úgy gondolják, hogy szerelem egy dolog, az anyagiak meg egy másik. (Én nem tartozok közéjük, de attól még megértem, feltéve ha tényleg jogos a kérés.)
Én azt mondanám a páromnak, ha alig egy együtt töltött év után ilyesmivel hozakodna elő, hogy: Viszlát!
Méghogy végrendelet... pfffff!
Egyébként meg, ahogy olvasgattalak, elég vacak pali lehet nulla önbizalommal, 100 % irigységgel és pénzsóvársággal. Nekem nem kellene. (Bocs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!