Miért nem kívánom a szexet?
2 éve vagyunk házasok, s egyre ritkábban szexelünk. Havi 2 már soknak számít. S az a baj, hogy már nem is kívánom. Picit híztam, emiatt sokszor leráztam a férjem, de előfordul, hogy én próbálkoznék nála, s akkor meg ő fáradt. De az esetek többségében eszemben sincs a szex, tök jól megvagyok nélküle. Nőgyógyász erre nem tud felírni valamit?
(Légyszi ne forgassátok ki a kérdést, nincs egyikőnknek sem szeretője, a férjemnek sem, nonstop együtt vagyunk, s igen, szerelmesek vagyunk)
Talán pont ez a baj, mármint non stop együtt! Kell egy kis szabadság.
Csináljatok magatoknak külön programot. Pl. Te elmész egy csajos napra a barátnőkkel, ő meg elmegy focizni a haverokkal. Aztán jól esik majd találkozni, elmesélni az élményeket és hátha összejön a dolog.
Hiszen már te magad is megválaszoltad a kérdést: azért nem kívánod a szexet, mert nem tetszel magadnak, mert szerinted híztál, s emiatt nincs elég önbizalmad, s emiatt a férjednek is csökken az önbizalma, mert gyakran leráztad. Ha kevesebb időt töltetek együtt akkor jobban kívánjátok majd egymást, s lesz szex is! Egyébként mit értesz az alatt, hogy nonstop együtt vagytok? - Egy munkahelyen dolgoztok, vagy mindketten otthon vagytok mindig? Mert pl ha hétfőtől péntekig külön melóznátok minden nap, akkor esténként megkívánnátok egymást, az úgy lenne a normális, de bizonyára nem külön melóztok akkor. Szóval visszatérve szerintem ha jobban tetszenél magadnak, akkor gyakrabban kívánnád a szexet is, csak azért tenni is kell, hogy tettszél magadnak, pl vagy a külsődön változtass valamit, vagy pedig végezz el egy agykontrolltanfolyamot, még anno 2003-ban én is elvégeztem, s rám nagyon jó hatással lett! Sok sikert!
25/N
Előbb írtam ki én is egy ilyen témájú kérdést.
Én mostmár mi sem kívánjk. Más minden rendben van pedig. Mi fáradtak vagyunk, és elmúlt a kívánás.
De ez nem jelent komolyabb bajt, legalábbis nálunk.
Nem tudom van e erre, de lehet hogy igen, ami elősegíti a vágyat. Kérdezd a nőgyógyászod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!