Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Bodó névről?...

Mit gondoltok a Bodó névről? Barátnőm kisfiát hívják így, nagyon cuki kis Bodóka

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Ez olyan, mint a Manó. Nehéz egy komoly felnőtt embert elképzelni vele. Ha még gyerekként jól is áll neki, mert aranyos, felnőttként nagyon fura lesz. Kicsit olyan hangzása is van, mintha azt mondanák, hogy "bogyó", csak ilyen gügyögéssel eltorzítva.
2011. okt. 8. 18:52
 12/21 A kérdező kommentje:

Pedig ha tudnátok teljes nevét értenétek mennyire nem gyerkesen hangzik, inkább olyan nagy emberként:)

Nekünk is fura volt eleinte, de tényleg nagyon illik rá, és abszolút nem gagyi ha látnátok hozzá gyereket is, még felnőttként sem.és tényleg régi magyar személynév:)

Bogyóka meg ilyenkor nagyon aranyos becézés:)

2011. okt. 8. 18:55
 13/21 anonim válasza:
100%
Az egyik ismerősömnek ez a vezetékneve, de amúgy mindenki Bodónak hívja, szóval már megszoktam ezt a nevet :D Keresztnévnek kicsit furi....
2011. okt. 8. 18:56
 14/21 A kérdező kommentje:
Szegény barátnőm ha tudná kiírtam ezt kérdésben:)Még jó hogy más is nevezi így gyereket, úgy mint egy majmot:)ahogy írja az első:):):)
2011. okt. 8. 18:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Vezetéknévnek oké, de keresztnévnek...vicces picit..
2011. okt. 8. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
62%

sosem hallottam ezt a nevet ezidáig.

Én nem neveztem volna el így a gyerekem.

de hát most ilyen világot élünk, amikor a 'különleges/érdekes' nevek a menők...majd feleségül vesz egy Gvendolint, vagy egy Bejonszét...jesszus....:-S

2011. okt. 8. 19:03
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit problémáztok rajta, szokatlan oké. Eddig én is csak vezetéknévnek ismertem, de ez miért lenne más név, mint a Taksony vagy a Kartal? Vagy a Rezső például.
2011. okt. 8. 19:06
 18/21 A kérdező kommentje:

utolsó:

igen ezért adták ezt a nevet neki, mert régi MAGYAR nevet akartak, de nem olyat ami annyira közismert.

tehát nem hinném hogy egy Dzsessziká illene hozz:)

2011. okt. 8. 19:09
 19/21 anonim ***** válasza:
80%

Különben is, felnőve nem Bogyóka lesz, hanem csak Bodó.

"Jó napot, Szekeres Bodó vagyok." Szerintem korrekt név. A csúfolásról pedig, egyik osztálytársam Péter volt, és a nevével csúfolták a többiek, szóval a gyerekek kreatívak.

2011. okt. 8. 19:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon tetszik, fent van a listámon:)
2011. okt. 8. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!