Mit gondoltok a Bodó névről? Barátnőm kisfiát hívják így, nagyon cuki kis Bodóka
Pedig ha tudnátok teljes nevét értenétek mennyire nem gyerkesen hangzik, inkább olyan nagy emberként:)
Nekünk is fura volt eleinte, de tényleg nagyon illik rá, és abszolút nem gagyi ha látnátok hozzá gyereket is, még felnőttként sem.és tényleg régi magyar személynév:)
Bogyóka meg ilyenkor nagyon aranyos becézés:)
sosem hallottam ezt a nevet ezidáig.
Én nem neveztem volna el így a gyerekem.
de hát most ilyen világot élünk, amikor a 'különleges/érdekes' nevek a menők...majd feleségül vesz egy Gvendolint, vagy egy Bejonszét...jesszus....:-S
utolsó:
igen ezért adták ezt a nevet neki, mert régi MAGYAR nevet akartak, de nem olyat ami annyira közismert.
tehát nem hinném hogy egy Dzsessziká illene hozz:)
Különben is, felnőve nem Bogyóka lesz, hanem csak Bodó.
"Jó napot, Szekeres Bodó vagyok." Szerintem korrekt név. A csúfolásról pedig, egyik osztálytársam Péter volt, és a nevével csúfolták a többiek, szóval a gyerekek kreatívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!