Mi a véleményed egy olyan emberről, aki ilyeneket beszél?
Figyelt kérdés
Azt mondta ez az illető,hogy milyen jó annak,akinek fogyatékos gyereke van,mert ingyen kap az államtől autót,telefont-nekem meg mindezt meg kell vennem.2011. okt. 8. 17:41
11/20 anonim válasza:
Kívánnám az ilyennek, hogy legyen egy fogyatékos gyermeke majd megtudná ! de az a gyerekkel nem lenne fair..
12/20 anonim válasza:
pfff...inkább meg se szólalok
A nővérem sajnos mozgáskorlátozott. Nem tud járni, a kezét sem tudja használni, de értelmileg olyan, mont a vele egykorúak, sőt... Ennek ellenére nem kap sem kocsit, sem telefont, csak azt a minimális, nagy 0 pénzbeli támogatást, ami még a meghaláshoz is kevés: 30000Ft havonta.
Nem értem, hogy ez mire jó nekik. Inkább élnének szűkösen, de esélyt adnának egy normális életre szegény, ártatlan gyereknek. Akkor bezzeg járna a szájuk, ha ők lennének "megváltozott munkaképességűek"! 15/L
13/20 anonim válasza:
előző hozzászóló a példa arra, hogy senki sem kap ingyen kocsit és telefont, még akkor se, ha járni se tud. Az, aki ezt mondta, bunkó és tudatlan is.
14/20 anonim válasza:
Most olvastam el a "Hová megyünk, papá"-t, abban is volt ilyen humor, de nem hiszem, hogy rosszindulatból.
15/20 A kérdező kommentje:
mi országunkban jár a kocsi,ha olyan fokú a fogyatékosság
2011. okt. 8. 18:15
16/20 cirmos62 válasza:
Azt még el tudom képzelni, hogy van olyan marha, aki gondol ilyesmire, de hogy annyira ne fogja fel, hogy mekkora baromság ez, és még hangot is ad neki, nehéz elhinni.
17/20 anonim válasza:
Nem gondolt bele igazán abba, hogy mivel is jár egy fogyatékos gyerek.
18/20 anonim válasza:
Azt, hogy morbid humora van. :)
19/20 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az ilyen ember ne szaporodjon.
20/20 anonim válasza:
Hát, ahhoz, hogy az anya gyógyszerekkel kísérletezett a saját magzatán, hogy nyomorék legyen a gyereke, ahhoz csak egy hozzáfűzni valóm van: Az ilyen embert én még a mentőben is ütném!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!