Miért van az h hazajövök a hétvégére és két perc alatt felhúz a családom, pedig nagyon szeretem őket?
tényleg jó alapvetően a hangulat, csodálatos gyerekkorom volt, a szüleim is tök jó fejek, bárki megirigyelhetné a helyzetemet. Budapesten tanulok az egyetemen, most kezdtem. Mégis, amint hazajövök, összeveszek vagy az anyukámmal vagy a húgommal(apukámmal valahogy nem). Egyszerűen idegesítenek, amiket kérdeznek, ahogy kérdezik, amiket mondanak, meg ahogy. Nem tudom miért van ez, ha valamelyikük jön Pestre és találkozunk akkor minden ok, ha itthon vagyok akkor egyszerűen baromira idegesítenek. Miért? Akármit mondok a húgomnak rögtön személyes sértésnek veszi, meg h miért kritizálom, pedig nem is kritizáltam, nem tudok úgy hozzá szólni h megfeleljen neki, pedig igyekszem a kedvében járni, mégis azt érzem h én is idegesítem őt. Mitől lehet ez? H változtassak?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!