Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erről, hogy beszéljek apával,...

Erről, hogy beszéljek apával, hogy hozzam neki elő? 17/L

Figyelt kérdés

Anyával nem szeretik egymást, de nem válnak.

Azt szeretném megértetni apával ,hogy váljon el anyától mert kap ennél jobbat is, amilyen jóképű bármelyik lányt/nőt megkaphatná. A barátnőmnek van egy csinos nővére ő pont megfelelne az ízlésének.

Azt szeretném ,hogy anyát küldje el, vagy költözzünk el ketten anyát meg hagyjuk itt.

Anya is csak talál valami igénytelenebb pasit akinek kelleni fog.

2011. okt. 7. 17:12
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

18:01

Talán...

De most megyek és odabújok apához, a kanapén.

2011. okt. 7. 18:12
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Moderátorok?

Nem lehetne azt a kis ... felhasználót lelőni? (persze csak képletesen, tudom, hogy felhasználókra tilos élesben lövöldözni)

2011. okt. 7. 18:49
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2011. okt. 7. 19:57
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Kis hülye vagy :D
2011. okt. 7. 23:31
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Tűnj már el innen, te aberrált állat!
2011. okt. 8. 09:24
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Megint te vagy az??????

Hát, komolyan nem vagy normális, hogy hetente 3 kérdést írsz ki anyukád pocskondiázására, és a magad dicséretére!

Te beteg vagy Kérdező!

Menj el orvoshoz, amíg nem késő!

Bár szerintem már az.

Pszichiátriai eset vagy!

Szegény anyukád!

2011. okt. 9. 23:19
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérjük szépen a moderátorokat, hogy tiltsák le a felhasználót, káros a környezetre.
2011. okt. 9. 23:21
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a felhasználó egy veszélyes, radioaktív hulladék! :D
2011. okt. 10. 05:08
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Anyud helyében vízbe fojtottalak volna már régen... Ilyen férget, mint te, már rég láttam. Már elnézést, de szerintem a válaszadók 90%-a így van vele, mint én... Hogy jössz Te ahhoz, hogy a saját anyádat megítéld? De most úgy őszintén, mi jogosít fel arra? Tettél le valamit, valaha is az asztalra a listán kívül, amiben leírtad mit kérsz? Szerintem nem... Te vagy az a csaj, aki majd később is így fog élni... Elvárja, hogy a pasija tartsa el, miközben otthon üldögél, és a szomszédasszonyokkal hordja le a férjét, hogy milyen semmirekellő, majd hívod apádat, hogy ugyan adjon már egy kis pénzt... Fogadjunk, azért ahhoz van képed, hogy amikor kell valami anyudhoz menj, és tőle kérj... A szemébe nem mondanád a véleményedet, a háta mögött meg mindenki meg tudja mondani a magáét. Zuhanj már magadba, te lelkileg rongy, és akaszd fel magad! Mindenkinek ez lenne a legjobb...
2011. okt. 10. 07:04
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

UTOLSó qrva jol megirtad,az érzéseimet írtad le!!!

Hát szégyelheted magad Te idióta,ha igaz a kérdés ha nem.Szellemileg sérült vagy,anyukád abban az egyben hibás hogy nemkezelted téged te szellemi fogyatékos!

2011. okt. 10. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!