Melyiket választanád a két "élet" közül?
1. Férjhez menni ahhoz, akit nem szeretsz, de gazdag. Gyereket szülni neki.
2. Férjhez menni ahhoz, akit szeretsz, de nem gazdag. Lehet, hogy gyereketek sem lehet.
a 2. mert, esélyem sincs az 1.-re.
1) lesír rólam a csóróságom (szépnek mondanak, de sose tudok a divat szerint öltözni, max. turikból, de ezt a gazdagok észreveszik, és olyan nő nemigazán kell nekik. a saját fajtájukból válogatnak.
gazdag sose leszek, mert csak nyelvekhez van érzékem, matekhoz, fizikához, jól kereső szakmákhoz buta voltam (nyelvszakra járok).
eddig azok a gazdagok akikkel találkoztam, mindig éreztették, mennyire jó nekik (néha talán akaratlanul). mesélték hol laknak, hogy "csak" Zara felsőt vettek épp, hogy csak autóval mennek, mert a metró jaj, zsúfolt stb.
hogy minden nagyváros pocsék magyaro.-on, pest is éppen túlélhető, de nekik több hivatott.
életem során volt szerencsém sok ilyet megismerni, és elborzasztott, mert számomra nem a pénz a márce, hanem az ember, a személyiség. én örülni fogok, ha éppen el tudom tartani magam.
2)én mindenképp szerelemből akarok választani, még ha egyszer el is múlik. legalább addig legyek boldog, amíg tart... :)
gyerekem sajnos nem lehet
így adott, hogy a 2. verzió lesz, hacsak nem maradok egyedül.
20/L
2.
Gyereket amúgy se akarok, nehogy ő is olyan beteg legyen, mint én és inkább olyanhoz mennék férjhez, akit szerettem egyszer szerelemmel, mint utáltam és undorodtam tőle.
2.
Én nagyon szeretnék kisbabát, de csakis attól a férfitől, akit nagyon szeretek. Nem "csak" magamnak akarok szülni, hanem magunknak. Miért nem lehetne gyerekünk? Anyagi gondok miatt?
Akkor megpróbálnánk mindent megtenni, hogy egyszer legyen legalább egy gyerekünk.
Én nem mennék hozzá ahhoz a pasihoz, akit nem szeretek, hiába gazdag, és hiába lehetne tőle gyerekem.
A szerelem pedig nem is múlik el olyan hamar. Én 6 éve vagyok szerelmes a férjembe. :) És a szerelemből átalakult szeretet sokkal erősebb kötelék, mint a "barátok voltunk a házasságban, de megkedveltük egymást".
A másodikat választottam és nem bántam meg.
Az elsőt volt alkalmam megpróbálni régebben, még csak nem is együttélés, csak együtt járás szintjén régebben, de szinte fizikailag belebetegedtem. Az nem nekem való.
2.
Szeretem a pénzt, de ezért tanulok, hogy ne szoruljak soha máséra, gyereket meg soha nem is akartam, szóval nekem tökéletes a második:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!