Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanád a két...

Melyiket választanád a két "élet" közül?

Figyelt kérdés

1. Férjhez menni ahhoz, akit nem szeretsz, de gazdag. Gyereket szülni neki.

2. Férjhez menni ahhoz, akit szeretsz, de nem gazdag. Lehet, hogy gyereketek sem lehet.

2011. okt. 7. 14:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%
első
2011. okt. 7. 14:51
 12/32 anonim ***** válasza:
93%

Én is biztosan azt választanám,akit szeretek.

Soha nem tudnék hozzámenni egy olyan férfihoz,akit nem szeretek,még akkor sem ha milliomos.

Egyébként miből gondolod,hogy nem lehet gyerek??

2011. okt. 7. 14:51
 13/32 anonim ***** válasza:
89%
A gazdagság nem minden. Ráadásul egy rossz döntés és szegény lehet ő is. Akkor ott maradsz a gyerekeddel és a férjeddel akit nem szeretsz. Inkább a szegényebb, és elkövetnék mindent a jobb életért és egy gyerekért.
2011. okt. 7. 14:54
 14/32 anonim ***** válasza:
67%
Én megmondom őszintén, ha az 1. pasi egyébként kedves, normális, és baráti kapcsolatot ki lehet vele építeni, akkor őt választanám. A lángoló szerelem elmúlik, akár milyen hihetetlen is az elején.
2011. okt. 7. 14:58
 15/32 anonim ***** válasza:
60%
Ha amúgy midnen oké az elsővel, nem csúnya, nem egy vén trotty, nem szemét, hanem egy kedves pasi, akkor őt választanám. Minden szerelem elmúlt eddig.
2011. okt. 7. 15:04
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
Ha valaki a saját munkájából lett gazdag, az egy szinten már önmagában vonzó. Nem a pénz miatt, vagy elsősorban nem amiatt, hanem mert van egy olyan képessége hogy a szarból is tud várat építeni.
2011. okt. 7. 15:16
 17/32 anonim ***** válasza:
80%

A 2.

Ha nem lennék olyan, hogy csak azzal tudok együtt lenni akit szeretek, akkor lehet talán az elsőt is.

De így kizárva.

Gyerek, ha nem is saját bár ha más hordja ki még az is lehet, vagy lehet örökbefogadni.

Szeretet nélkül belemenni az nekem nem menne, az kihasználás is lenne, én azt sem tudom megtenni.

Pedig néha szeretnék anyagilag gazdag lenni, de 14 éve beérem a lelki, érzelmi gazdagsággal.

18/32 anonim ***** válasza:
94%

Azokhoz, akik az elsőt választották:

Mi van, ha az a gazdag pasi a férfiakat szereti és csak látszatra kellesz neki, egyébként állandóan a hímnemű szeretőihez jár. Akkor is?

Vagy ha erőszakos és rabságban tart, nem enged sehova egyedül. Akkor is?

És folytathatnám még...

Egyértelműen a 2. lehetőség. Nem vagyunk gazdagok, de a férjem mindent megtesz, hogy meglegyen mindenünk amire szükségünk van. Én itthon vagyok a kislányunkkal, de ha nem lehetett volna közös gyerekünk, akkor is őt választanám. Amíg nem volt a kislányunk én is jártam vele erdőre fát hordani (ott maszekol), mert nem szégyen a munka és aki akar, az előbbre tud jutni, ha nem is azonnal. Csak az a baj, hogy a mai világban mindent egyszerre akarnak az emberek. Családi boldogságot, gazdagságot, de elfelejtik, hogy a pénz senkinek nem hullik az ölébe.

19/32 anonim ***** válasza:
87%

Az utolsónak:

A szegénység nem garancia az érzelmi, lelki magasságokhoz. Ott is ugyan úgy előfordulhatnak problémák. Agresszivitás, megcsalás, elhidegülés stb.

2011. okt. 7. 15:19
 20/32 anonim ***** válasza:
90%
egyiket sem választanám,miért mert mindkét kérdésben van ojan ami nem meg felelő és az egyik legfontosabb az hogy aki választja majd ezek közül az egyiket az nem azért lesz mert fontosnak tartja a saját boldogságát!
2011. okt. 7. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!