Mit küldjek neki külföldre ajándékként?
Nagynéném, akit nagyon szeretek kint van Amerikában egy fél évig a munkája miatt, karácsonyra sem fog hazajönni. Karácsonyra szeretnék neki valamit küldeni ajándéknak, a saját és a családja nevében. Szerintetek mi kellene, hogy kerüljön a csomagba?
Elég kevés szabadideje van, úgyhogy a könyv nem hiszem, hogy jó ötlet lenne.
Van valami ötletetek?
Ha ti kint lennétek távol a családotoktól ti mire vágynátok karácsonyra ajándékként?
vagy esetleg recept könyvet de nincs ideje olvasni de én személy szerint ilyen parfümöket testápolókat relaxáló krémeket vennék
Amúgy várod már a karácsonyt én igen
A barátnőm kint él és csomag ügyben már tapasztalt vagyok. Kaja féleségek is kilőve vissza dobják.
Küldj neki magyaros dolgokat . Szerintem határidő naplót,asztali kis naptárt. Ugyan is náluk tök bénák az ilyen dolgok vasárnapal kezdödik a hét a naptárokban. Magyar kártya ,fényképek , nokedli szaggatót pl náluk nem lehet kapni.
fél évig van kint, nem évekre, baromira semmi szüksége sem határidőnaplóra, sem nokedliszaggatóra....
fénykép a családról, pár üdvözlőlap és kész - ha hazajön, akkor meg kap pár könyvet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!