Még mindig szeretem a volt páromat, neki már van egy új kapcsolata, megmondjam neki, hogy én és a kisbabánk még mindig visszavárjuk?
És meg is bíznál benne? Ne alázd meg magad!!!
Ha egy férfiban nem lehet megbízni akármilyen szinten, az a kapcsolat haldoklik és véges!
A helyzet az, hogy a férfiak nagyon másképp működnek, mint ahogy mi gondolnánk. Egy gyerek nem tart össze(!), s nem is tudod megtartani egy gyermekkel a párodat(!). Ha már most képes úgy lehajtani a fejét este, hogy Ti nem vagytok ott, akkor ne csapd be saját magadat! Te szereted, Ő viszont NEM. Ha a nő K... is, ne avatkozz bele abba a kapcsolatba, mert úgyis te húzod a rövidebbet. Hidd el! És... nem illik. Tudod?!
Arról nem is beszélve, hogy én úgy gondolom, hogyha belép egy harmadik a kapcsolatba, akkor nem a nőt kell elővenni, hanem a párodat, hiszen az ő szíve döntése lehetett volna csupán annyit mondani: Nekem van párom és egy gyönyörű gyermekem...akiket szeretek.
Ja, és az én történetem?:
Nemrég el"kellett" vetetnem a nagyon várt babánkat, azóta fizikálisan és lelkileg is össze vagyok törve...
A páromba úgy kapaszkodnék, mint egy fűszálba, hogy lelkileg támaszom legyen...
Néha úgy éreztem, hogy valahol nincs a helyzet magaslatán, pedig minden nap mondja, hogy szeret és sokmindent megtesz... de...
ahogy kiderült, itt téged nagy hévvel vigasztal, amit becsülök benne..., hogy pátyolgatja más bajba jutott nők lelkivilágát, de én meg sokszor magamra vagyok hagyva, csak bőgök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!