Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Még mindig szeretem a volt...

Még mindig szeretem a volt páromat, neki már van egy új kapcsolata, megmondjam neki, hogy én és a kisbabánk még mindig visszavárjuk?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 10:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ő tette fel többször a kérdést, hanem több olyan férfi van, aki képes elhagyni a terhes vagy nemrég szült párját....

Kedves Kérdező,

Szerintem tudja az exed, tisztában van vele, hogy visszavárod, nem hiszem, hogy az ellenkezőjét gondolná. De ha Te úgy érzed, akkor tettél meg mindent, ha megmondod neki, hát mondd meg.

Csak arra ne számíts, hogy olyan lesz, mint a filmeken, hogy a fejéhez kap és ezt mondja: "ó, tényleg, én szeretlek, csak Téged akarlak, milyen hülye voltam" és sírva egymás nyakába borultok... Szép lenne, de ha ilyen lenne a párod, el sem hagyott volna terhesen/kisbabával, és nem létesített volna új kapcsolatot!!!

Ébredj fel, Téged becsaptak, csúnyán elhagytak! Ahelyett, hogy visszasírsz egy ilyen embert, aki képes volt ezt tenni Veled, inkább próbálj meg talpra állni, légy erős!!!!

Ne alázd meg magad, kérlek. Megmondani persze megmondhatod, hogy érzel, de ne sírj, ne könyörögj. Ha nem szeret Téged, akkor akkor sem fog szeretni, ha sírsz, könyörögsz, lábtörlőt csinálsz magadból! Ne tedd!

Ajánlanék a figyelmedbe 2 oldalt:

[link] - ez egy alakulófélben levő közösség, pszichológus szakértővel nemrég elvált v. szakított nők számára

[link] - ez pedig egy másik női oldal, egy támogató közösség, sokféle témával, akár a problémádat is beírhatod pl. az Empowering topikba, ha szeretnéd más nőkkel megvitatni.

Szeretettel

Hypathia

2009. ápr. 29. 13:24
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Megértelek mivel én ugyanebben a cipőben járok, a párom terhesen hagyott el, pedig ő akart gyereket, végig csinálta a terhességet velem, bent volt a szülésnél, azóta is jön, imádja a fiát, de nem velünk él hanem egy másik nővel. Még mindig szeretem őt, és bármit megadnék h visszajöjjön. Nem tudom h nektek milyen a kapcsolatotok, nekem azt tanácsolták, h foglalkozzak egy kicsit magammal, soha ne veszekedjek vele, legyen mindig nyugalom béke amikor jön, hogy lássa mi az ami "itthon" várná, és éreztessem vele h hazavárjuk. Hát én ez utóbbihoz nem vagyok elég bátor, sosem tudnék elé állni azzal h gyere haza, szeretlek. Pedig lehet h ez kellene, mert szerintem tudja h így van, de már majd egy éve nem is beszéltünk a kapcsolatunkról, sőt akkor jó néhány vita hevében inkább azt kértem h tűnjön el végre az életünkből. Az biztos h ha ezt megteszed akkor mindketten "tisztán" láttok, hiszen ő is tudni fogja h te mit érzel és te is választ kapsz így talán könnyebb lezárni, igaz elviselni nem könnyű ha azt mondja h nem. Csodát ne várj, h a nyakadba borul, de bízzunk benne h átgondolná a dolgokat.

Annak aki azt mondta h mit akarsz egy ilyen alaktól azért nincs igaza (bocs, de ez az én meglátásom) mert mind a mai napig nem tudok rosszat mondani a volt páromra sem emberileg sem apailag, és bármikor visszafogadnám. Nem szép amit tett és nagyon fáj, de tudom abban az időben én is tettem azért h megromoljon a kapcsolatunk csak mire észbekaptam már késő volt de ő is megtehette volna h többet felénk sem néz ehelyett talán többet tesz és tartalmasabb időt tölt a fiával mint sok otthon lévő mintaapuka. Mostanra tanultam meg én is h mi az amit másképp csinálnék, így nálatok is fontos lehet h miért alakult így.

Sok sikert és kitartást kívánok, remélem h rendeződnek a dolgaitok, és talán egyszer nekem is lesz erőm elé állni. Ha van kedved majd írd meg h alakultak a dolgok :-)! Szorítok.

2009. ápr. 29. 14:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Elhagyott egy kisbabával? Kéne a fenének egy ilyen alak! Ha egyszer elhagyott, később is megtenné.
2009. ápr. 29. 14:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arra nincs mentség, hogy valakit elhagynak terhesen, akármilyen hibát vél a nő felfedezni magában utólag...
2009. ápr. 29. 15:01
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
Jobb lenne ha elmondanad, mert lehet o is pont ezt erzi de nincs mersze neked elmondani.
2009. ápr. 29. 15:29
 16/22 anonim ***** válasza:
97%
Ugyan már! Ha vissza akarna menni a pasi, kész, visszamenne, tudja, hogy a Kérdező tárt karokkal fogadná. Nem hiszem el, hogy ez nem rí le Róla, a kétségbeesés lejön a soraiból.
2009. ápr. 29. 15:43
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

Miből gondoljátok, hogy ő hagyta el a családját? Abból, hogy van egy új kapcsolata? Mert számomra a kérdésből nem derül ki, hogy ki hagyott el kit?!

Amúgy ha engem hagyna el a párom egy másik nőért, tutira nem fogadnám vissza!

2009. ápr. 29. 17:31
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,igazából ő tudja,hogy én visszafogadnám,bár nyíltan még nem mondtam ki neki,csak célozgattam rá,hogy mi vagyunk a családja,minket kéne megbecsülnie,nem peddig az új nőjét,akiről mindenki mondja,hogy egy K...Szóval ez a nő meghülyitette,talán majd ráébred a dolgokra,csak nehogy késő legyen,én vele szeretném felnevelni a babánkat,nem egy új pasival.
2009. ápr. 29. 17:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj,de nem tudom megérteni hogyan lehet,hogy egy nőben ne legyen semennyi tartás,ennyire képes legyen megalázni magát.Tudod milyen életük szokott lenni az ilyen buta nőknek az ilyen pasik mellett mint a gyereked apja?Ha vissza is szerzed valahogyan,majd egy életen át valami ribi után szimatolhatsz aki el akarja venni tőled a Te ártatlan drágádat.És mindig akad legalább 1.Fogd már fel,hogy a pasi a hibás és nem az aktuális nő.Nem kellesz neki,ezt miért nem tudod megérteni és túllépni rajta?Én tudom,hogy nehéz,de ne legyél lábtörlő,menedék akihez majd szaladhat ha kidobják,de amint új akad rögtön lép is tovább.Hiányzik neked egy ilyen élet?Ne is haragudj,de felelős vagy a gyerekedért is minden szempontból,és nem vagy jó anya ha a saját beteges önzésed miatt ilyen életet szánsz neki.Inkább egy szerető nevelőapa a gyerek szempontjából is,mint egy ilyen csapodár léhűtő semmirekellő alak akinek semmit nem értek.Térj már észhez,ha elhagyott terhesen vagy gyerekkel,mit vársz tőle??Máskor is megteszi hidd el.Próbálj meg túllépni rajta,és kezdj új életet nélküle.Ez a helyzet amibe hozod magad,nemcsak nevetséges és szánalmas az Ő szemszögéből nézve,de a tiédről roppant méltatlan és megalázó.

Bocs,hogy leírtam a véleményem,de sajnos ez így van.Nem bántani akarlak,hanem észhez téríteni ha már feltetted a kérdést és a véleményünket kérted.Bár tudom,hogy az ilyen kérdésekre azt szeretné a kérdező olvasni amit maga hallani szeretne a szeretett pasitól:(((

2009. ápr. 30. 09:38
 20/22 anonim ***** válasza:

Dehát akkor Te már félreérthetetlenül utaltál rá!

Én azt mondom, ez esetben pláne önts tiszta vizet a pohárba, mondd meg neki KEREK PEREC (de nem megalázkodva!), hogy mit szeretnél. Kérdezd meg, visszajönne-e. Legalább akkor szembesülsz vele, hogy nemet mond, vagy csak hebeg. És akkor hátha végre felfogod, milyen egy érdemtelen alak a gyereked apja...

Én megértem, hogy nem önzés motivál, hanem kétségbe vagy esve, és úgy érzed, szereted ezt az embert, aki így megalázott. De szerintem az ilyet nem érdemes és egy idő után nem is lehet szeretni.

Abban azonban igaza van az előzőnek, hogy ne akarj az örökké féltékenykedő "hárpia" szerepében tetszelegni, aki gyanakszik, tépelődik, szaglászik, max. a másik nőt tépi meg, nem az imádott pasiját, akit körbeugrál - és akit mindenki sajnál, hogy "szegény, ezt folyton megcsalja a férje, ő meg nem is tudja, nem lennék a helyében..."

Sokszor nincs más, amit mentőövként megragadjunk, csak a büszkeségünk, a méltóságunk! Azt viszont senki nem veheti el Tőled, ha nem hagyod!

Hypathia

2009. ápr. 30. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!