Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó az észrevételem, hogy ha a...

Jó az észrevételem, hogy ha a családban két lány van, a fiatalabb általában a szebb?

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 22:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én ezért örülök, hogy nincs lány tesóm :D
2011. okt. 6. 22:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mjuk belegondolva én ismerek olyat is h 4 lány van és tényleg egyre szebbek ahogy végig nézel a soron :D De olyan is van ahol egyértelműen a nővér a szebb nem is kevéssel!
2011. okt. 6. 22:39
 13/26 A kérdező kommentje:
Néha kicsit lúzernek érzem magam mellettük, de aztán megemberelem magam. Nem szeretném, ha megéreznék mi zajlik bennem olykor.
2011. okt. 6. 22:40
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést, de ez hülyeség. Egyértelmű,hogy ez nem mindig így van..Ez miért kérdés egyáltalán?
2011. okt. 6. 22:59
 15/26 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy általában!
2011. okt. 6. 23:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
mi 3an vagyunk lányok, és mindenki szerint másikunk szép. Bár leginkább a húgomon és rajtam szokott menni a "vita" a nővérem csak szimplán szép. Néha megkérdeztem pár embert h melyikünk a legszebb, de azt hiszem nem a barátomat, vagya a barátnőimet kellett volna, elfogultak :D
2011. okt. 6. 23:41
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

ha így gyorsan átfutok az ismerőseim közt, akkor úgy nagyjából állja magát a nézet.

mondjuk én lány vagyok, és inkább a fiúkat szoktam nézegetni, de ez a fiútesóknál is gyakran előfordul. volt már olyan, h azt kívántam, h miért nem előbb a srác öccsét ismertem meg :)))

2011. okt. 6. 23:53
 18/26 anonim ***** válasza:
93%
Végiggondolva az ismerőseimen tényleg így van :D
2011. okt. 7. 10:35
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát ellenpélda, hogy az ész, "szépség",alkat és a szerénység :D az nálam van. Két hugom van :), de én is úgy indultam mint ők, hát ők is ilyenek lesznek, mint én :)
2011. okt. 7. 11:58
 20/26 anonim ***** válasza:

Van ahol igen, van ahol nem.

Van olyan ismerősöm, ahol a 3 lány közül a legidősebb a legszebb (a húgai inkább csúnyácskák), de van olyan is, ahol a fiatalabb szebb.

Az én lányaim pedig annyira egyformák (pedig 3 év van köztük), hogy sokan összekeverik őket (főleg amikor a hajukat is egyformára vágatják)

2011. okt. 7. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!