Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak egy ilyen férjjel?

Mit csináljak egy ilyen férjjel?

Figyelt kérdés

Főztem a konyhában.

Már majdnem elkészült a kaja, férjem bejött, hogy csináljak neki párolt zöldségköretet is hozzá.

2 perc múlva megint bejött, látta, hogy még nem vettem elő a zöldséget.

Kivette a hűtőből, serpenyőbe olaj és fel a tűzre.

A párolást már én végeztem. Megsóztam.

Elkészült az étel.

Férjem eszi, kérdezem:finom lett? erre ő: Igen, de elsóztam.

Te is megsóztad, mert én is!!! -válaszoltam csodálkozva.

Ehetetlen sós lett a zöldségköret:(

Minden voltam, csak jó ember nem:(

Azt nem értem, miért kontárkodik bele...

Szerintem a férfinak csak enni kell bejönnie a konyhába.

Na jó néha főzhet is, de ne együtt.

Azt tudni kell róla, hogy az ő apja fő náluk otthon, az anyja nem tud. Ő sajnos ezt a példát látta otthon. Csakhogy én időközben ki űzöm a konyhából.

Vélemények?

2011. okt. 6. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ez aztán a hatalmas probléma....
2011. okt. 7. 07:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit túlspiráztátok mindketten....

Nem szoktad megkóstolni a kaját, amikor csinálod? Én mindig megkóstolom, mert gondolomszerint nem főzök, úgy lehet a legjobban elsózni, elfűszerezni. Én úgy gondolom, meg kellett volna kóstolnod és utána korrigálni, ha érezted, hogy sós lett. Legközelebb tedd ezt. Vagy mondd meg a férjednek, hogy szóljon, hogy már csak párold, ne ízesítsd. De ez nem olyan horderejű probléma, hogy ne lehetne egyszerűen megoldani. Gondolom azért "voltál minden, csak jó ember nem", mert éhes volt a férjed, számított a zöldségköretre, de ehetetlen lett. Az éhes ember általában mérges is. Kommunikáció hiánya (mindkettőtöknél) okozta itt a problémát, de ne csinálj semmit egy ilyen férjjel....

2011. okt. 7. 10:20
 13/15 anonim ***** válasza:
pfff...inkább örülnél,hogy segit neked!
2011. okt. 7. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Elsózott köret? Ez bizony válóok! :D
2011. okt. 7. 17:51
 15/15 anonim válasza:
Ismerős a szitu (mármint arra gondolok, hogy bolhából elefántot esete állt fent). Nem nagy baj,ha sós lett, veszett már több is Mohácsnál, de maga az elv és az eljárás,hogy mit kap a NŐ a "férfitől" azért, mert nem lehetett megenni a zöldséget, az hallatlan... Miért nem lehet ilyenkor a fáradozást értékelni? Nekem is hasonlóan intoleráns párom van, pl. lasagne-t készítettem, nem ízlett neki, minden voltam, csak jó nem... Megmondtam neki, hogy soha többé nem csinálok neki lasagne-t,ha ilyet akar enni vagy elmegy étterembe, vagy főzet az Anyjával, vagy megcsinálja magának. Nem játsszunk! Én fáradozok,Ő leszólja..Hol élünk??
2011. dec. 27. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!