Mit csináljak egy ilyen férjjel?
Főztem a konyhában.
Már majdnem elkészült a kaja, férjem bejött, hogy csináljak neki párolt zöldségköretet is hozzá.
2 perc múlva megint bejött, látta, hogy még nem vettem elő a zöldséget.
Kivette a hűtőből, serpenyőbe olaj és fel a tűzre.
A párolást már én végeztem. Megsóztam.
Elkészült az étel.
Férjem eszi, kérdezem:finom lett? erre ő: Igen, de elsóztam.
Te is megsóztad, mert én is!!! -válaszoltam csodálkozva.
Ehetetlen sós lett a zöldségköret:(
Minden voltam, csak jó ember nem:(
Azt nem értem, miért kontárkodik bele...
Szerintem a férfinak csak enni kell bejönnie a konyhába.
Na jó néha főzhet is, de ne együtt.
Azt tudni kell róla, hogy az ő apja fő náluk otthon, az anyja nem tud. Ő sajnos ezt a példát látta otthon. Csakhogy én időközben ki űzöm a konyhából.
Vélemények?
Szerintem kicsit túlspiráztátok mindketten....
Nem szoktad megkóstolni a kaját, amikor csinálod? Én mindig megkóstolom, mert gondolomszerint nem főzök, úgy lehet a legjobban elsózni, elfűszerezni. Én úgy gondolom, meg kellett volna kóstolnod és utána korrigálni, ha érezted, hogy sós lett. Legközelebb tedd ezt. Vagy mondd meg a férjednek, hogy szóljon, hogy már csak párold, ne ízesítsd. De ez nem olyan horderejű probléma, hogy ne lehetne egyszerűen megoldani. Gondolom azért "voltál minden, csak jó ember nem", mert éhes volt a férjed, számított a zöldségköretre, de ehetetlen lett. Az éhes ember általában mérges is. Kommunikáció hiánya (mindkettőtöknél) okozta itt a problémát, de ne csinálj semmit egy ilyen férjjel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!