Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 11 vagyok! SOS!...

Mit tegyek? 11 vagyok! SOS! Hamari válaszokat. Könyörgök!

Figyelt kérdés
11-éves vagyok.A anyukámmal elköltöztünk.Így egy nevelőapám lett.Évek során egyre ingerlékenyebb és aggreszívebb.Ma az történt hogy a (csap magátol elkezd zúgni...) Elzártam megint zúgot és ez elismétlődött 3x. Elmentem vécére és elkezdett megint zúgni a csap.Én mérgesen kimentem és hangosan azt mondtam hogy Jaaaaaaaj.Erre ő bedühödött és kijött hogy miért csinálom. Én mérgesen elmondtam hogy mi történt. ő meg azt mondta hogy nem kellene ezt csinálni. És elutánzott engem afektáló hangal inspirálva és eljátszotta a mozdulatot tulspilázva. Aztán én erre bemérgesedtem és elkeztem öltözni hogy ok ha ijen *k*ö*cs*ö*g*-vagy akk elmegyek. Ő meg aközbe magyarázott valamit. De ő meg erőszakosan nem engedett el. Megpróbáltam elmeni megint és elémált. Aztán annyira bedühödtem hogy nekiszaladtam és megpróbáltam átfurni magamat erre megfogott és berángatott a szobámba én sikitottam mert úgy rángatott mint egy hülye kutyát sikitottam erre befogta a számat. én eltéptem a kezét a számtól hogy mit képzel magáról hogy így rángat meg erőszakoskodik. Seb is lett ettől a rángatástól. A karomon egy 5cm hosszú és 3 centi vastag véres seb. Anya erre hazajön és mit mond????????? Hogy a nevelőapám semmibe se hibás csak énvagyok a hülye... És ezt a nevelőapám már 100000 szer megcsiálta. Anya szerintem már nem is szeret...Más anya már rég elköltözött volna az ijentől...
2011. okt. 6. 19:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meghallgatnám az esetet a nevelőapukád szemszögéből is! Ő komolyabb, és biztos oka is volt rá, amit csinált. Ő csak igyekszik téged megnevelni, kordában tartani, hogy azért álljon már meg a menet! Lehetnél kedvesebb is, és próbáld meg elfogadni, hogy nem mindig az van és lesz, amit Te akarsz! Csak pár jó tanács! Te nem akarsz otthon békében lenni? Akkor viselkedj is úgy!

Ha rosszat akarna Neked, Anyukád biztos nem lenne vele!!!

Erre gondoltál?

Tudom nem tetszik a válasz Neked, meg azoknak akik azt mondják, hogy szegény kislány!...

Próbáld meg őt elfogadni, mert ő is elfogadott Téged, mikor anyukádat választotta!

És ok nélkül biztos nem rángatott, mert ha annyira "köcsög" lenne, akkor jól el is látta volna a bajodat, hidd el!!!

Jöhetnek a lepontozások.

2011. okt. 7. 15:22
 22/22 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem a nevelőapád egy k..... . Az anyád meg tulságosan is rajong érte
2011. dec. 12. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!