Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltozott volna valami benne?

Megváltozott volna valami benne?

Figyelt kérdés

Mikor a párom megtudta, hogy kisbabánk lesz nagyon örült, nagyon vártuk már.

Aztán azóta nekem olyan, mint ha annyira nem érdekelném. Vagyis érdeklem, csak kicsit olyan, mint ha nem figyelne rám már annyira. Hazajön, ami fontos megbeszéljük, beszél kicsit a pocaklakóhoz és kész. Az eddigi napi 10 szeretlek leredukálódott pár napi 1-re.Eddig is sokat dolgozott(autót szerel munka után egy barátjával) és most is ugyanez megy, de szinte sosem beszél semmiről csak a melóról. Finoman jeleztem neki, hogy jó lenne picit többet együtt lenni, ameddig még "ketten" vagyunk, mert utána ki tudja meddig nem lesz alkalom. Erre mindig csak bólint, de semmi nem történik. Veszélyeztetett terhesként házasélettilalom van, de mindent megteszek, hogy máshogy örömet szerezzek neki!

Nem változtam meg, legalábbis mindenki azt mondja, hogy ugyanolyan vagyok, nem lettem hisztisebb, stb...

Mi lehet a gond? Van gond szerintetek vagy normális, hogy a férfi ilyenné válik? Szóba hozzam ezt neki vagy én reagálom túl? Lehet megcsalás a dologban? Segítsetek légyszi! Köszönöm

2009. ápr. 29. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs gond, csak lehet hogy elvan magában. ez nem baj. Ha nyitott, mert azt mondod, hogy bólint arra, hogy legyetek többet együtt, akkor ne várd hogy ő mondja mi legyen. Vegyél te egy színházjegyet, vagy nézz ki valami szabadtéri programot. (arborétum, koncert, vagy ami nem árt a babának) És megmondhatod mennyire szeretnél ide vagy oda elmenni. vagy örülnél neki ha elvinne ide vagy oda.

Az, hogy nem mondja állandóan hogy szeretlek, nem jelenti azt, hogy nem szeret!

Ha meg szóba hozod, szerintem nem fogja érteni mi bajod van. 30/L

2009. ápr. 29. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem készül az apaságra, és igyekszik nagyon sokat dolgozni, hogy jó apaként eltartson majd titeket. És elfárad.

Ez nagyon sok, hogy ő mindennap beszél a babához, és naponta mondja hogy szerte. Tudod hogy szeret, változnak az idők. Már nem a z a szerelmesen andalgós szakasz van hanem a békés és felelős kis család szakasz. Ez így szép, ne akarj annyit beszélni, próbáldd tettekben, hangulatokban megélni ennek a korszaknak a meghittségét!

Ha mindig a melóról beszél, az azt mutatja, hogy nagyon elfárad. Talán stresszesebb a hely is mint eddig. Tegyél fel neki zenét, mire hazajön, illatgyertyát, habfürdőt, főtt kaját, s hátha sikerül átzsilipelnie hamarabb az otthonra!

szeret, ne aggódj. csak most rájött hogy neki kelll eltartani a családját, s ő a felelős, és emészti.

Nem mindig egyforma a kapcsolatban a szeretet megnyilvánulása, nem baj az.Nincs örökké az az első nagy lángolás, de nem is lenne egészséges.Néha csempészgess be egy kis flörtölést azért!

2009. ápr. 29. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nálunk ugyanez volt,igaz én szurtam el a dolgokat,mert állandóan a babárol beszéltem neki rá egyáltalán nem figyeltem oda,hát sajnos nálunk szakítás lett a vége,nem tudom a férjed lehet,hogy fél mi fog történni,meg tud-e felelni nektek?Mindenképp beszéljetek meg mindent,legyetek egymással türelmesek,tudom,hogy terhesen érzékenyebb vagy,több szeretetre vágysz,ezeket mondd el neki,remélem minden rendben lesz,vigyázz magadra és a pocaklakóra-drukkolok neked.
2009. ápr. 29. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

A megcsalást felejtsd el! Egy nő szervezetében a hormonok is erősítik a babához való kötődést , illetve az a "tudat", hogy egy kis lény mozgolódik bennünk , minket sokkal érzékenyebbé tesz ezekre a dolgokra. Apa- hormonok meg ugye nincsenek....:)

Ő neki "agyban" át kell állnia arra, hogy a kis kettesből , hamarosan hármas lesz; apa lesz , felelősségteljesen kell viselkednie stb.

Légy taktikus, pl. olyant is csinálhatsz , hogy megkéred , csak egy kicsit jöjjön oda hozzád. Leülsz egy párnára a földre , ő mögéd és átkarol.Ezt lehet az ágyon is. Ketten is vagytok- hármasban... és kicsit élvezzétek a csendet , simogasd meg a kezét. Ő tudni fogja, hogy jól esik neked is , ha visszasimít vagy ad egy puszit.Apróságokat "gyűjts". Amiatt meg végképp ne aggódj, hogy napi 10 helyett , jó ha egyszer mondja, hogy "szeretlek". A valódi szeretet nem szavakban mutatkozik meg!:))

2009. ápr. 29. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Te változtál! Addig te i sfutottál, pörögtél, ezer dolgod, gondod volt több emberrel, örültél, ha találkoztok. Most gondolom otthon maradtál, s nincs más a gondolataidban csak a baba s ő, s mindent felerősítve látsz. Semmi baj a pároddal, biztos hogy szeret. Találkozz a barátaiddal még szülés előtt intézd el, amit akarsz, átrendezés, hivatal, rokonlátogatás, mert aztán úgyis nagyon le leszel kötve. Ne várj tőle mindent, más emberekkel is foglalkozz!
2009. ápr. 29. 09:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazatok van! Sok időm van gondolkozni és ahogy a babával kapcsolatban is néha beparáztatom magam, úgy vele kapcsolatban is. Biztos nehéz neki, mert ameddig mindketten dolgoztunk nem voltak anyagi gondjaink, de most már meg kell húzni a nadrágszíjat és lehet ez is bántja. Lehet azt is érzi rajtam, hogy stresszes vagyok. Biztos túl sokat várok el tőle, mág ha ezt nem is mondom neki...

Sokat segítettetek, mégegyszer köszönöm.

2009. ápr. 29. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze .)

Próbálj inkább tevékenykedni, ne csak gondolkodni. Találkozz több emberrel. Dicsérd meg őt időnként, hogy látod, hogy mennyit dolgozik értetek, és biztasd, hogy milyen jó lesz majd, ha kis család lesztek a babával. De azért ne mindennap :)

Ha tesz valami konkrétat, vedd észre és köszönd vagy dicsérd meg. Elég egy mosoly is vagy egy tekintet.

2009. ápr. 29. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdhetnél valami mamajógát, amiben van olyan gyakorlat amihez kell apa is, de csak napi öt percre. S megkérnéd, hogy segítsen neked. Amikor már ráér. S ez lenne ati papa-mama ötpercetek minden este. Nem baj ha kevés, de várnátok már.
2009. ápr. 29. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!