Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek anyámmal hogy...

Mit kezdjek anyámmal hogy felfogja hogy már nem az ici pici fia vagyok és hogy felnőttem?

Figyelt kérdés
Tudom a gyereke vagyok de ha így folytatja végleg hátat fordíttok neki...lehet az lenne a legjobb megoldás amit tehetnék...
2011. okt. 6. 18:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
tarts tőle távolságot, majd észreveszi magát, mennél jobban kapaszkodik beléd, te mindig tegyél 1 lépést hátrább. Előbb utóbb leesik neki, ha így folytatja nem lát sokat.
2011. okt. 7. 09:27
 12/12 ekeke ***** válasza:

Nem szükséges hátat fordítani. Ez az egész érzésed attól van, mert túlnőttél rajta, de annyira mégsem nőttél fel, hogy kezelni tudd.

Vagy fogadd el tiszta szeretetből és válaszolgass neki mint a kisfia, és akár lehet egy ilyesféle tiszta kapcsolat is, vagy bszd le mindenért, tárd elé a koszos realitást, ahogy viselkedik. Én így csinálom. Ezt az egész hozzáállásukat a kisgyerekük végleges elvesztése okozza, de elvileg a szeretetük akkora, hogy bármiféle lebszást is elviselnek, alkalmazkodnak hozzá. Amint unokához juttatod, átteszik ezt a kicsire, és te fellélegzel.

2011. dec. 21. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!