Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Vendel...

Mi a véleményetek a Vendel névről? Nem egy "gagyi" név a mai világban egy kisbabának? (nem szeretném megbántani ezzel a Vendel nevűeket! ) Hogy lehet becézni?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2011. okt. 5. 21:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

amúgy a negatív véleményeken sem sértődöm meg, hiszen ezért kérdeztem, hogy válaszoljatok! :)

nekem kutyanévről meg valahogy a Bertalan ~ Berci... :)

2011. okt. 5. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem a Taxidermia című film óta.. háát kiráz tőle a hideg. Valahogy olyan nyomasztó maga a név is.
2011. okt. 5. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem fura. Ja meg azonnal nagymamám egyik rokonára asszociálok, akiről mindig mesélte, hogy a faluban, ahol laktak, berúgtak amikor "anyakönyvezték", és az anyja vezetéknevét írták be vezetékneveként... szval ezek után nem hinném, hogy adnám a gyerekemnek. Vendi, Deli (mondjuk ha a gyerekből egy nem épp adoniszi külsejű egyén lesz, akkor ez a becenév elég vicces lehet), Endi, Ven...
2011. okt. 5. 22:38
 14/21 A kérdező kommentje:

Értem... hát őszintén szólva nem tudom, nem lehet őket lebeszélni erről a névről. :/

Nameg, hogy Vendi... az olyan viccesen hangzik! :)

2011. okt. 6. 07:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem akkor már a Vendel jobban tetszik, mint a Benedek. És a kettő együtt különösen mekegős.. :P

A Benedeket sem lehet amúgy jobban becézni..

Viszont, ha a Vendelt lehetne, akkor nekem nagyon tetszene. De Vendi-nek nem szeretném szólítani a fiamat :P

2011. okt. 6. 10:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyetlen ismerősöm volt Vendel, a faluban ahol éltem egy ráncos arcú, alkoholista, öreg cigányember. Úgyhogy nem adnám az tuti!

Akkor már inkább Vencel. Ilyen ismerősöm is van, szőke, kék szemű, helyes kis krapek. :)

Benedek nekem tetszik, Beni lehetne pl.

2011. okt. 6. 15:17
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Pecsen el egy Vendel nevezetu festomuvesz. Gyerekkora ota, mindig is Vendinek hivtak. Ez az eredeti beceneve a Vendelnek. "Deli"? Soha! Talan a plazacicak legujabb rovid eszu kitalalasa?
2011. nov. 1. 13:35
 18/21 anonim ***** válasza:
A Deli és a Vendi is lányos név, valljuk be. Magával a Vendellel semmi bajom, de abból úgy is Vendi lesz egy idő után..
2012. márc. 13. 14:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos és szép név. :) Ha fiam lesz, tuti Vendel lesz.
2014. máj. 27. 14:38
 20/21 anonim ***** válasza:
A Vendi becézésről nekem rögtön az amerikai Wendy női név ugrik be, szóval... a Vendel meg önmagában szép, de szerintem túl régies hangzású.
2016. máj. 1. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!