Szerintetek mennyire fontos a szépség egy kapcsolatban? Számotokra a Párotok a legszebb férfi/ legszebb nő?
Nekem aki külsőre tökéletes volt,az megcsalt,vagy elhagyott.Akik nem jöttek be annyira külsőre,azokból meg mindig hiányzott valami :S
Szóval akibe igazán szerelmes voltam mondhatom, hogy külsőre tökéletes volt és a legszebb....De nem tartott soká:) Akivel soká tartott,azzal meg nem volt igazi szerelem,maximum rózsaszín köd.
A kérdésedre nem tudom még a választ.
23n
Érdekes dolog ez nálam, általában nem szeretem a kifejezetten szép, de semleges arcú pasikat. Legyen inkább valami, ami megfog benne. Pl. nagyon férfias vonások, vagy kifejező szemek, vagy bármi, ami felkelti a figyelmem.
Közhelynek tűnik viszont, nálam mégis így van: akit megszeretek, nem látom csúnyának és ha még bele is szeretek, mindenképpen vonzónak találom. Úgyhogy a számomra a férjem a legvonzóbb férfi a világon. De ő amúgy sem csúnya, szerintem.
Hát az én barátom sem a legszebb, de nekem tetszik :) Belső a fontosabb, persze van, akinek a külső.
Én sem vagyok az a szép csaj,de próbálok szép kisugárzást kelteni.Most lehet nem írtam helyesen :D
nekem kifejezetten a csúnya fiúk tetszenek :) nem tudom miért. talán egy tipikus szépfiúról nem is hinném el, h tetszem neki, vagy hogy szeret.
nem zavar, ha kicsit husibb, kopasz, szemüveges, vagy épp nem felel meg valami okból az ideálnak.
persze azért ne legyen kancsal, pösze, vagy épp teszetosza.
legyen férfias, legyen benne valami különleges dolog, ami vonzóvá teszi a szememben. ez már pont elég ahhoz, hogy meglegyen a szikra :)
Érdekes válaszok születtek, köszönöm, hogy írtatok. Amikor feltettem a kérdést arra számítottam, hogy a második kérdésre jóval többen fognak igent mondani.(Mert hát a szerelem "megszépíti" a másikat...). Én a Páromat tartom a legszebb férfinak (de Ő sajnos nem tartja magát szépnek, nehezen hiszi el amit mondok). A Párom engem szépnek tart, de nem tart a legszebb nőnek. Nekem ezt elsőre furcsa volt hallani, de most hogy látom, hogy mennyi különböző választ adtatok, már nem tűnik annyira furcsának, talán jobban érthető.
20/ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!