Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig marad meg a gyűlölet?...

Meddig marad meg a gyűlölet? Ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

Röviden és tömören arról lenne szót, hogy elvakított a szerelem. Szakítottunk a barátommal, de én vissza akartam őt szerezni. A megalázodságtól a szexig mindent hagytam. Hagytam, hogy barátnőből szerető legyek.

A lényeg, hogy ez majdnem 3 hónapja ment és a hetekben kezdett felnyílni a szemem. A sok ígéret amiből nem teljesült semmi és stb...

Örülök, hogy végre látok, DE nem tudom, hogy meddig fog ez a gyűlölet iránta tartani

Szerintetek mit csináljak, hogy ne feledkezzek meg "erről"?

22 éves vagyok és az első szerelem volt.

2011. okt. 5. 15:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Bocsi nem értem.

Melyik érzést reméled, hogy megmarad ? Hogy haragszol rá is és magadra is ? Ha igen, akkor az miért jó ? Te szeretsz szíveddel haragban élni ? Az csak neked rossz ám, senki másnak ! Szóval szerintem ne a haragodon gondolkodj, hanem hogy máskor lássál, legyél okos, és lépj megfelelően.

Az idő segíteni fog, főleg ha nem haragodon gondolkozol, hanem értékesebb dolgokkal foglalkozol közben.

2011. okt. 7. 15:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy ha ez a harag elmúlik vissza jön az az érzés, hogy megint hagyom magam becsapni, mert ugye mint tudjuk a rossz dolgokat hamarabb elfeledjük.
2011. okt. 7. 15:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

Ha ezeket a hibákat nem követi el, talán még most is sírnék érte. Nem értem, neki az volt a célja, hogy én még szeressem, ha ő nem is.

Kedves kérdező: egy pasi nem ennyire bonyolult.

2011. okt. 7. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, hogy amig gyűlölöd a másikat még mindig szereted. Ha már nem gyűlölöd és nem fog érdekelni akkor lesz jó
2011. okt. 7. 18:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Idővel nem fogod érezni a haragot, viszont emlékezni fogsz, kitörölni nem tudod a történteket.

Innentől kezdve legyél erős és okos ez csak rajtad múlik, hogy ne járj így, nem pedig a másik félen, aki kiakar használni.

2011. okt. 7. 19:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy "csak" 3 hónapig ment ez, ismerek olyan lányokat, akik évekre beleragadtak az exszel való, járás nélküli szexbe. Azaz az önmegalázásba. te magadtól észhez tértél. Csináltál egy hülyeséget, istenem, nem dől össze a világ, lépj tovább. Legközelebb majd több önbecsülésed lesz, gondolj arra, hogy ezek után más már nem fog tudni megalázni, mert körültekintőbb leszel és elvárod a kölcsönösséget.
2011. okt. 7. 19:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne dőlj be neki, semmi testiségbe ne menj bele, max. ha normálisan újra összejöttök (de szerintem arra kicsi az esély, ha képes volt így kihasználni)
2011. okt. 7. 19:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Ahogy az egyik előző írta, az első hazugságnál rá kell haragudni, a többinél magadra, hogy olyasmit remélsz tőle, amit nem tud betartani.

Igen, a férfiak nem ilyen bonyolultak. a legkisebb ellenállás felé mennek hogy közben célt érjenek. Neki mi volt a célja? az hogy néha szexelj vele. De azt hiszem ezt meg is mondta, hiszen magad írod, hogy csak szexkapcsolat volt köztetek. Mégis, hogy ezt elérje, látta hogy mást is kell ígérgetnie, mert különben nem mész bele. Hág ígérgetett kis romantikát, de mivel nála ez nem játszik, nem erőltette túl magát. Nem hívott vissza, mert egyszerűen lefelejtette. Nem írt szépeket, mert nem tudott mit írni. De te erre magadtól is rájöhetnél. ha egyszer azt mondta hogy nem akar többet csak szexet, akkor azt úgy is gondolta, és nem kell tőle romantikát várni meg majd hogy beléd szeret. Mert nem, ennek vége a részéről, csak marad a sima szex. Mondjuk lehet hogy azért mondta hogy csak azt akar, mert tudja hogy te oda vagy érte, ő meg annyira nem.

Szóval hibás, persze, de ő is csak olyan mint általában a pasik :) hazudik a cél érdekében. De te ugyanolyan hibás vagy, hogy ezt bevetted. Ugyanis az első jel után fel kell mérni, hogy tulajdonképpen mi a szitu, és ehhez tartani magad, eldönteni hogy kell-e így neked ez a kapcsolat, ami olyan amilyen, vagy nem.

33/N

2011. okt. 8. 10:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves kislány!

Ez a szerelem. Egyetlen percét se bánd! És essél bele még sokszor. Kívánom neked.

2011. okt. 8. 14:00
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem!! Ő nem mondta nekem, hogy csak szexet akar! Sőt, ha felhoztam a témát elkezdett mártirkodni, hogy ha így gondolom akkor nem jön többet. Tehát ezért is bánt ez a dolog
2011. okt. 8. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!