Milyen elfoglaltságot ajánljak páromnak, aki betegszabin van otthon?
Figyelt kérdés
Még 2 hétig otthon van,kimélnie kell magát,de ülésen kivül minden oké.
Unatkozik.30-as férfi.
Szgép elé nem tud ülni igazán sokáig.
Könyvek szintén nem kötik le sokáig már.
Egyedül van egész nap.
Főzőcskézik,rendet rak,de ez max 1 óra.
Pihen,tv,de nem tud magával mit kezdeni.
El sem igazán mászkál otthonról.
Mi tudok neki ajánlani ami fizikailag nem megterhelő?
2011. okt. 5. 11:08
21/23 anonim válasza:
Ugyan én csak gyerek vagyok, de nyáron volt egy hetem, amikor nem tudtam semmit se csinálni, így elkezdtem nézegetni a tumblr.com-ot, amit már régebben ismertem, csak sosem kötött le, és ahogy néztem a hobbifotósok képeit, kedvet kaptam hozzá, és azóta fotózok. Szerintem nagyon jó elfoglaltság, ha nincs hozzá tehetsége, akkor is ilyen fotós oldalakon (pl. tumblr, flickr) elleshet képeket, amiket ő is megcsinál, aztán egyszercsak rájön majd, hogy hogyan kell fotózni. Nem kell hozzá komoly gép, én a mobilom kamerájával kezdtem, aminek csak digitális zoomja van, de mostmár egy egész jó kezdő fényképezőm van.
22/23 anonim válasza:
Amiket a többiek mondtak, pl. puzzle, makett, rejtvény, sorozat, ezek szerintem jók lehetnek, vagy ha van valami más hobbija, mondjuk barkácsolás, akkor rendszerezze a szerszámait, hasonlók. Nekiállhat magának a barkácsolásnak is, valami kisebb dologgal, átlakkozhat valamit, amire már ráfér. Ha van kutyátok, megtaníthat neki egy-két új dolgot (vagy legalábbis elkezdheti). A számítógéphez ha ért, rendbe teheti rajta a dolgokat, újratelepítheti az operációs rendszert, ha úgy van. Nem erőltetheti meg nagyon magát, de már most megtervezheti, hogy pl. hogy rendezi át valamelyik szobát.
23/23 anonim válasza:
Nézzen sorozatot, pl Trónok harca, Dexter, Így jártam anyátokkal, Agymenők, stb sok jó van, ami biztosan lekötné:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!