Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek így összeférn...

Szerintetek ezek így összeférnek? Vagy valamiből le kéne adni?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista lány vagyok. Most halasztottam, mert szakot és egyetemet szeretnék váltani, ehhez viszont újra jelentkezni kell, és a pontok miatt érettségizni is két tárgyból (töri + föci). A kiszemelt egyetem az ELTE. A szüleim nem támogatnak ebben az egészben. Hülyeségnek tartják a halasztást is, az ELTE-t meg főleg, mondván, hogy nem tudnám elvégezni. Szóval szinte csak magamra számíthatok. Találtam munkát, amiből tudnám fedezni jövőre a kollégiumot. Ez minden nap 8-12-ig lenne kb. Nem keresnék vele sokat, de még ez is több lenne mint a semmi. A szüleim kérésére nemsoká kezdem a jogosítványt. Szerintetek összeegyeztethető a jogsi, a munka, és az érettségikre való készülés? (Az érettségit minimum 90%-ra kellene megcsinálnom.)

Köszi a válaszokat előre is! :-)

2011. okt. 5. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

Vámosgyörkiek vagytok?

Igen, összeférhetnek.

2011. okt. 5. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs kocsid és a melóhoz sem kell, akor szerintem a jogsi még teljesen felesleges pénz- és időpazarlás.

Meló és suli meg persze, hogy mehet együtt.

21L

2011. okt. 5. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze :) Minden nap déltől szabad vagy, a jogsi meg pár hónap csak, heti pár óra, annyi kikapcsolódás meg kell a tanulásból :) Sok sikert!

25/N

2011. okt. 5. 10:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem Vámosgyögyiek vagyunk :)

2011. okt. 5. 10:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen le akarsz adni belőle, és nem létfontosságú. Akkor én a jogosítványt halasztanám el egy időre. De szerintem ezeket együtt is meg lehet csinálni.
2011. okt. 5. 10:43
 6/9 MarySue ***** válasza:
85%
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak nekem a fősuli+munka mellett nem a jogsi, hanem a nyelvvizsga van terítéken. Mivel a nyelvvizsgára szükségem van a diplomához, muszáj megcsinálnom, de én a te helyedben, ha nem létszükséglet, a jogsit későbbre halasztanám. De ezt csak te érezheted, hogy bírod-e vagy sem, mert ha olyan ember vagy, simán megcsinálod :)
2011. okt. 5. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Persze, szerintem megcsinálható.

Hova kell töriből meg földrajzból felvételizni?!

2011. okt. 5. 11:21
 8/9 A kérdező kommentje:
ELTE-TTK földrajz szakra.
2011. okt. 5. 11:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

szija!

Az egy tök jó szak! :) Szerintem is érdemesbelevágnod!Mármint a suliváltásra!Ha nem jön össze akkor viszont fejezd be a jelenlegi sulit..

A jogsi és az érettségi+munka szerintem is belefér.Viszont én mondom felesleges úgy letenni a jogsit,ha nem lesz lehetőség azonnal vezetni!(mert elfelejted,illetve csak úgy lehet megtanulni vezetni,ha jogsi után van mivel...pl szüleid odaadják a kocsit stb..Munka miatt is csak akkor érdemes letenni,ha elvárja a munkáltató,viszont áltba 2év tapasztalat kell)...

Hajrá :)

2011. okt. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!