Szerintetek ezek így összeférnek? Vagy valamiből le kéne adni?
20 éves egyetemista lány vagyok. Most halasztottam, mert szakot és egyetemet szeretnék váltani, ehhez viszont újra jelentkezni kell, és a pontok miatt érettségizni is két tárgyból (töri + föci). A kiszemelt egyetem az ELTE. A szüleim nem támogatnak ebben az egészben. Hülyeségnek tartják a halasztást is, az ELTE-t meg főleg, mondván, hogy nem tudnám elvégezni. Szóval szinte csak magamra számíthatok. Találtam munkát, amiből tudnám fedezni jövőre a kollégiumot. Ez minden nap 8-12-ig lenne kb. Nem keresnék vele sokat, de még ez is több lenne mint a semmi. A szüleim kérésére nemsoká kezdem a jogosítványt. Szerintetek összeegyeztethető a jogsi, a munka, és az érettségikre való készülés? (Az érettségit minimum 90%-ra kellene megcsinálnom.)
Köszi a válaszokat előre is! :-)
Vámosgyörkiek vagytok?
Igen, összeférhetnek.
Ha nincs kocsid és a melóhoz sem kell, akor szerintem a jogsi még teljesen felesleges pénz- és időpazarlás.
Meló és suli meg persze, hogy mehet együtt.
21L
Persze :) Minden nap déltől szabad vagy, a jogsi meg pár hónap csak, heti pár óra, annyi kikapcsolódás meg kell a tanulásból :) Sok sikert!
25/N
Köszi!
Nem Vámosgyögyiek vagyunk :)
Persze, szerintem megcsinálható.
Hova kell töriből meg földrajzból felvételizni?!
szija!
Az egy tök jó szak! :) Szerintem is érdemesbelevágnod!Mármint a suliváltásra!Ha nem jön össze akkor viszont fejezd be a jelenlegi sulit..
A jogsi és az érettségi+munka szerintem is belefér.Viszont én mondom felesleges úgy letenni a jogsit,ha nem lesz lehetőség azonnal vezetni!(mert elfelejted,illetve csak úgy lehet megtanulni vezetni,ha jogsi után van mivel...pl szüleid odaadják a kocsit stb..Munka miatt is csak akkor érdemes letenni,ha elvárja a munkáltató,viszont áltba 2év tapasztalat kell)...
Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!