Szerintetek mi lehetett ez? Fáradság vagy ideggyengeség lehetett az ok?
Az este lefeküdtem és pár perc mulva elkezdett nagyon dobogni a szivem és nem kaptam levegőt,nagyon megijedtem mert sosem történt velem ilyen.
2napja nem alszom,ugy érzem elvesztem és nem tudom meddig birom ezt tovább.Egyszerüen azt érzem hogy nem tudok tovább megfelelni a családomnak,nem tudok ennyi felé szakadni.Rólam tudni kell hogy mindig én voltam a jó és erős lány,később nő.Ez a kép él rólam,és eddig nem is volt gond de elfáradtam.Ember vagyok én is érzésekkel,bánattal de ha ezt kimutatom mindenkiben összetörik az a kép ami rólam kialakult.Mit tehetnék?Próbáljam összeszedni magam valahogy és csinálni tovább vagy boritsam a bilit mégha csalódnak is bennem?
Kicsit úgy érzem, kérdező, az is baj lehet, hogy elveszel a részletekben.
Ilyenkor szerintem vedd be a leszarom tablettát és ne foglalkozz mások bajával, ha nem életbe vágóak.
Miért fontos neked, hogy tökéletesnek lássanak? Ezen gondolkodj el. Ennek valami oka van. Ha ezt megfejted, a többi könnyen megy.
Egyébként én borítanám a bilit. Nem túl nagy ár egy összeroppanás azért, hogy téged csodáljanak? Egyébként meg ebben egy jó adag kihasználás is lehet. Tedd mérlegre a kettőt.
Ne akarj ennyire megfelelni mindenkinek!Elég magadnak,a férjednek és a gyermekednek megfelelni!
Másokkal ne törődj.Nem lehet mindenkin segíteni,az hogy mindenki neked zúdítja a problémáit(sógornő stb),csak leszívják az energiád.
Vegyél egy forró fürdőt,pihenj le ha adódik alkalmad!Nem kell ide feltétlenül pszichiáter :)
Nyugodj meg,te jó anya és feleség vagy,ezt jegyezd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!