Hogyan segítsek édesanyámnak?
röviden a családunk története: édesapám börtönben van 4 éve, természetesen azóta romlottak az anyagi viszonyaink.s hiába keres édesanyám kb 170ezret, a mamámmal élünk és a hitelek törlesztője folyton csak nőtt, tehát így is elég nehezen élünk meg, semmi luxusra nem költünk, mindenhol spórolunk . De most cvan egy "kis" gond. édesanyám cége ahol dolgozott csődbe ment. így konkrétan a 170 ezer ami eddig volt egy hónapon belül eltűnik. maradnak a pótlékok, amiből már kevesebbet kapunk mert a bátyám nagykorú lett. lényeg a lényeg. elég nagy szarban vagyunk. megkért minket hogy mindenben amiben csak lehet spóroljunk, hátha szükség lesz a mi melós pénzünkre is. 17 éves vagyok,még tanuló, egyetemre szeretnék menni, szóval nem hagyhatom ott sulit, de szeretnék valamennyivel besegíteni. hacsak annyival hogy én veszem a bérleteket, vagy fizetem a benzin költséget, esetleg hugom ruháztatása. de nemtudom milyen munkát tudnék elvállalni a suli mellett. (jövőre érettségizem, szóval az idei évet nem ronthatom el)
bocsánat ha hosszú lett a történet, a kérdésem annyi lenne hogy mégis milyen munkát tudnék szerintetek elvállalni? mivel tudnék segíteni?
17/L
Ne vegyetek bérletet, menjen mindeki mindenhova kocsival! Vagy vegyetek bérletet és mindenki menjen busszal! <-Sokkal olcsóbb! Nem kell venni csokit, chipszet, pizzát rendelni..stb. Ha családi házba laktok, veteményezzetek [krumpli, paprika, paradicsom] nem kellene ezeket már megvenni, csak az a baj, hogy már ezeket nem lehet!
Nem kell venni havonta, kéthavonta új ruhákat! Használjátok el ami van! Nem kell járkálni moziba, színházba, városba vásárolgatni! Csak ami kell mindig biztosra azt vegyétek meg!
Te esetleg internetes munkát vállalhatnál. [adminisztrációs, újság kihordás hétvégén..stb.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!