Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éve vagyunk együtt a...

15 éve vagyunk együtt a párommal, eddig nem akart babát! Most hogy azt mondtam elhagyom (és össze is pakoltam) most már bele ment! De mintha most én nem akarnám annyira tőle! Vagy őt nem akarom már?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 17:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%

igen most bele ment abba hogy legyen gyereketek. mert el akarod hagyni. de amikor már ott lesz a gyerek, és nem lesz olyan rózsás az élet, majd téged fog hibáztatni hogy te akartál gyereket...

DE

az is lehet hogy egy életre meg fog változni, és meg fogja az égnek köszönni hogy egy gyereket hoztatok a világra. és bánni fogja hogy ezelött miért nem akart gyereket.

ugy hogy ez egy nagyon kényes téma. :S te ismered a párod. sajnos ennél többet nem tudok válaszolni

2009. ápr. 28. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!