15 éve vagyunk együtt a párommal, eddig nem akart babát!
Most hogy azt mondtam elhagyom (és össze is pakoltam) most
már bele ment! De mintha most én nem akarnám annyira
tőle! Vagy őt nem akarom már?
Megválazsoltad a saját kérdésed. Nem csodálom,hogy így vélekedsz. Ne szüljél neki gyereket.Keress mást
2009. ápr. 28. 17:34
Ezt csak te tudod, vagyis ti tudjátok.Szerintem ha már így indultok neki , akkor ne sok jót remélj.Egy gyerek sajnos sokszor inkább árt egy házasságnak és nem minden esetben használ.Persze vannak kivételek, van amikor a férfi e kapcsán akkorát változik, hogy csoda, de ez a ritkább.
2009. ápr. 28. 17:36
Én 16 év után váltam el a férjemtől, az érvek közt ez volt a legnyomósabb, hogy nem akart gyereket... Aztán, amikor beadtam a válópert, azonnal akart... volna. Rossz érzés volt látni, hogy csak akkor jutottak el a tudatáig a dolgok, amikor már késő volt, de utólag megérte kitartanom, ma van egy gyönyörű egyéves kislányom, akinek az apukája úgy tartja, nagyon jó anyuka vagyok. Ez mindent megér!
2009. ápr. 28. 18:09
Ha így szülnél gyereket az nem biztos,hogy jó lenne.Úgy tűnne,mintha úgy zsaroltad volna ki.Üljetek le ezt átbeszélni,hogy valóban szeretitek-e egymást annyira,hogy együtt akartok maradni végleg,és valóban szeretné-e Ő is a babát,vagy csak azért egyezik bele nehogy elveszítsen.
Téged is meg lehet érteni természetes,hogy nem szeretnél lemondani az anyaságról.Viszont ezt egy kapcsolatban mindkét félnek akarnia kell.Ha egyik fél nem akarja az problémákat szül.Mindenképpen értékeljétek át a kapcsolatotokat,és jussatok valamilyen elhatározásra de olyanra,ami mindkettőtöknek jó.Ha nem sikerül,akkor lehet,hogy tényleg jobb lesz külön.Házasok vagytok?
2009. ápr. 28. 18:14
Nem akar gyereket, csak téged akar így megtartani.
2009. ápr. 28. 18:48
Hat a parod babat most sem akar meg, hiszen mondta is egesz vegig, csupan teged nem akar elvesziteni.
Azt nem ertem, bocsass meg, hogy te tudtad hogy o nem akar gyereket, akkor miert nem elobb hagytad mar ott ot? Azert annyira nem lehetsz mar fiatal egy babahoz, nem? 30 legalabb megvagy. Most elkezdeni apanak valot, hat nem tudom.
Ha amugy mindenetek megvan, es szeretitek is egymast, akkor azert probald megpuhitani, szerintem orulne egy babanak amikor a kezeben tarthatna, es ra is hasonlitana!
2009. ápr. 28. 19:02
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ!nem nem vagyunk házasok!és 30 éves vagyok!Szerintetek leülni megbeszélni?szerintem azt mondaná amit hallani akar az ember és nem sz igazat?
8/11 anonim válasza:
Szerintem itt baj van. Nem veled, elképzelhetőnek tartom, hogy fél, hogy talán végleg elkötelezi magát. Minden pasinál, sőt nőben is megvan ez az érzés, ha rám hallgatsz, mellőzöd a témát egy időre, csinos legyél mindig, és tartsd nyitva a szemed..
2009. ápr. 28. 19:47
Huh,hát akkor a kapcsolatotokkal is baj van.Ha nem megfelelő két ember között a kommunikáció,ha nem tudják megbeszélni a dolgaikat megoldani a problémáikat,nincs őszinteség úgy nem működhet normálisan a kapcsolat,így nem lehet teljes boldog életet élni.A bizalom az őszinteség az egymás felé való tisztelet a szerelmen szereteten kívül ezek még alapjai egy jól működő kapcsolatnak.De ahol az alapokkal van baj,gyenge lábakon áll oda nem érdemes építeni,nekem ez a véleményem.Nem érdemes hazugságban élni.
2009. ápr. 28. 19:51
10/11 A kérdező kommentje:
Iagazatok van ez igy nem mehet tovább!
Kapcsolódó kérdések: