Rámmozdult a legjobb barátnőm apja? 17/L
Figyelt kérdés
Amikor náluk voltam vendégségben, akkor ilyeneket mondott nekem amikor a barátnőm kiment a szobából: "milyen szép hófehér bőröd van" , "minden apa örülne egy ilyen finom,törkékeny teremtésnek mint amilyen te vagy".2011. okt. 4. 15:34
11/14 anonim válasza:
Vedd cak komolyan, amit mondott és màr ne maradj vele 2-ben. Egy normàlis apànak nem jut ilyesmi eszébe, a marhàja.
12/14 anonim válasza:
Lehet ,hogy szép lassan igy akkar majd nyomulni a szép szavakkal. Tarts távolságot szerintem.Diszno
Egyébként Apám haverja is mindig engem üldözött meg ha alkalma volt szeretett volna taperálni.Én is mindig menekültem elölle, meg meg igértem neki ha még egyszer hozzám nyul jol orba vágom, és ezt az apukámtol üzentem neki.Persze utána jött hátulrol mellbe,hogy ö nem akkart tölem semit csak nagyon tetszem neki.
13/14 anonim válasza:
Azt mondta, "minden apa örülne egy ilyen...stb", nem azt, hogy minden férfi. Ez nem mindegy. Szóval lehet, hogy csak smán őszinte volt, és kedves akart lenni.
De biztos ami biztos, légy óvatos!
14/14 anonim válasza:
Ne legyél vele kettesben, ha rosszak az érzéseid vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!