Van megoldás? (bővebben lent)
Amit az anyám művel elviselhetetlen.
Irigy, kapzsi, rosszindulatú, lusta, önfejű és állandóan keres valakit a családból akit piszkálhat.
Mindig mindenben csak az van AMIT Ő AKAR!
ha valami nem úgy történik, napokig csapkod kiabál, megalázóan beszél mások előtt stb..
a stressztől fogyok és a hajam is marékszámra hullik már (voltam kivizsgáláson, az orvos mondta, hogy a stressztől van)
nyugtatót nem szeretnék szedni, mert az nem oldja meg az életem, a vény nélkül kapható nyugtatós teák nem érnek semmit.
Elköltözni nincs lehetőségem, elűzni őt még úgy sem, és én nem is tenném meg vele
Ha tudsz alkalmazkodni, akkor mehetsz olyan albérletbe, ahol osztozol a lakáson másokkal.
De vannak idős nénik, akinek a gyerekei INGYEN is biztosítanak albérletet, csak hogy biztonságban tudják a mamát éjszaka, van mellette valaki. Csak keresni kell a lehetőséget.
Persze jobb lenne békét kötni jóanyáddal. Pl. ha szid, akkor mindig türelmesen válaszolni, vagy nem is válaszolni. Ha van józan ítélőképessége, egyszer elszégyelli magát. Persze ha beteg, az más tészta.
köszi a választ.
Nem szeretnék öreg nénikre vigyázni vadidegenekkel sem szeretnék együtt lenni akkor inkább kihúzom ezt az évet valahogy :)
egyébként nem beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!