Van megoldás? (bővebben lent)
Amit az anyám művel elviselhetetlen.
Irigy, kapzsi, rosszindulatú, lusta, önfejű és állandóan keres valakit a családból akit piszkálhat.
Mindig mindenben csak az van AMIT Ő AKAR!
ha valami nem úgy történik, napokig csapkod kiabál, megalázóan beszél mások előtt stb..
a stressztől fogyok és a hajam is marékszámra hullik már (voltam kivizsgáláson, az orvos mondta, hogy a stressztől van)
nyugtatót nem szeretnék szedni, mert az nem oldja meg az életem, a vény nélkül kapható nyugtatós teák nem érnek semmit.
Elköltözni nincs lehetőségem, elűzni őt még úgy sem, és én nem is tenném meg vele
-.-"
ha nem tudsz mit mondani ne írj légyszi
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Menj el dolgozni, aztán elköltözni is könnyebb. Vagy koleszba, az olcsóbb. Az mindenesetre nem megoldás, ha te is tönkremész. Esetleg találj egy ismerőst, barátot, akivel együtt kereshettek albérletet és a probléma megoldva.
Valószínűleg ez a probléma beszélgetéssel nem megoldható.
Anyukád ilyen fog maradni, nem tudsz mit tenni.
Ha beszélni akarnál is vele, úgyis csak te lennél a rossz.
Mindenképpen el kell menned otthonról.
Ha nagykorú vagy, akkor simán megteheted, és meg is kell tenned, ha nem akarsz az idegosztályon kikötni.
köszönöm szépen a válaszokat!
nem tudom mi okozhatja a válaszokat, sajnos ezt az évet még ki kell húznom, hogy legyen végzettségem.
Attól is félek, hogy egy mai keresetből nem lehet egyedül albérletet fenntartani
még egyszer köszi a válaszokat írhattok még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!