Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van megoldás? (bővebben lent)

Van megoldás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Amit az anyám művel elviselhetetlen.

Irigy, kapzsi, rosszindulatú, lusta, önfejű és állandóan keres valakit a családból akit piszkálhat.

Mindig mindenben csak az van AMIT Ő AKAR!

ha valami nem úgy történik, napokig csapkod kiabál, megalázóan beszél mások előtt stb..

a stressztől fogyok és a hajam is marékszámra hullik már (voltam kivizsgáláson, az orvos mondta, hogy a stressztől van)

nyugtatót nem szeretnék szedni, mert az nem oldja meg az életem, a vény nélkül kapható nyugtatós teák nem érnek semmit.

Elköltözni nincs lehetőségem, elűzni őt még úgy sem, és én nem is tenném meg vele

2011. okt. 4. 11:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*mármint őt nem űzném el, de ha lenne hova azonnal elmennék (nem vagyok kiskorú, de még suliba járok)
2011. okt. 4. 11:40
 2/12 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy leülni beszélni vele teljességgel lehetetlen!
2011. okt. 4. 11:41
 3/12 anonim ***** válasza:
ha nem lehet vele beszélni akkor mégis milyen megoldást vársz itt bárkitől is, a ti családotok a te anyukád, nektek kéne megoldani a helyzetet hisz ti ismeritek
2011. okt. 4. 11:42
 4/12 A kérdező kommentje:

-.-"

ha nem tudsz mit mondani ne írj légyszi

2011. okt. 4. 11:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen suliba jársz, de az egyetlen lehetőség szerintem az, ha átmész levelezőre vagy estire, és mellette elmész dolgozni, hogy legyen pénzed és le tudj lépni otthonról. Emellett tanuld meg, hogy amit mond az egyik füleden be, a másikon ki.
2011. okt. 4. 12:24
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi, írhattok még
2011. okt. 4. 13:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Menj el dolgozni, aztán elköltözni is könnyebb. Vagy koleszba, az olcsóbb. Az mindenesetre nem megoldás, ha te is tönkremész. Esetleg találj egy ismerőst, barátot, akivel együtt kereshettek albérletet és a probléma megoldva.

Valószínűleg ez a probléma beszélgetéssel nem megoldható.

2011. okt. 6. 13:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Anyukád ilyen fog maradni, nem tudsz mit tenni.

Ha beszélni akarnál is vele, úgyis csak te lennél a rossz.

Mindenképpen el kell menned otthonról.

Ha nagykorú vagy, akkor simán megteheted, és meg is kell tenned, ha nem akarsz az idegosztályon kikötni.

2011. okt. 6. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem sok öröme lehet az életben, és utálhatja saját magát - mert aki kiegyensúlyozott, jóban van magával, az nem b.tat másokat.Kerüld vele a találkozást. Míg nincs otthon, főzz meg magadnak, vidd be a szobádba, és ki se gyere. Ha látja, hogy kerülöd, ő meg pörölht a 4 falnak, akkor talán véltozik. Tudod, hogy mi okozhatja nála ezt a rosszindulatot?
2011. okt. 6. 16:40
 10/12 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

nem tudom mi okozhatja a válaszokat, sajnos ezt az évet még ki kell húznom, hogy legyen végzettségem.

Attól is félek, hogy egy mai keresetből nem lehet egyedül albérletet fenntartani

még egyszer köszi a válaszokat írhattok még :)

2011. okt. 7. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!