Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljunk, hogy együtt...

Mit csináljunk, hogy együtt maradjunk békében? Honnan tudom, ha nem egymásnak teremtettek minket?

Figyelt kérdés

Legalább hetente vagy kéthetente összeveszünk valamin és olyankor az elég csúnya. Ha minden rendben van akkor boldogok vagyunk, imádjuk egymást, mint egy tökéletes pár. Kirándulunk, mosolygunk, ölelkezünk, szeretjük egymást. De ha jön egy hullám és összeveszünk valamin akkor csak veszekszünk, kiabálunk, káromkodunk. Folyton azon kapjuk magunkat, hogy nem értünk egyet a másikkal, hülyének nézzük a másikat, szinte nem is értjük a másik véleményét. Mintha két külön dimenzióban lennénk. Nem is egy helyen. Nézünmk egymásra bambán és lehülyézzük leidiótázzuk a másikat, mondván "miről beszélsz, nem is úgy volt"

Már rosszul vagyok az egésztől. 3 éve vagyunk együtt, voltak megszíkítások, de mindig visszataláltunk egymáshoz mert külön elviselhetetlen volt. Nem értem az egészet. Életkedvem elment már teljesen ettől az egésztől Sehogysem jó....

2011. okt. 4. 09:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
És ha megpróbálnátok, hogy amikor jön a vitás pont, akkor egyszerűen szorosan egymás mellé ültök, és átölelve egymást beszélitek meg?
2011. okt. 4. 10:42
 22/31 anonim ***** válasza:
Mintha az egészet én írtam volna...Egy kicsit se veled, se nélküled kapcsolat, nem? Hiszen egymás nélkül nem jó, de ha együtt vagytok/vagyunk mindig van vmi kis sz@rság...Nálunk is azért lesz belőle egyre nagyobb balhé, mert mindegyikünk totál makacs, és egyikünk sem fogja közben meggondolni magát, hogy na jó, lehet hogy neked van igazad...Én tegnap jutottam el odáig, hogy tényleg higgadtan nyugodtan leírtam neki az aggodalmam. Biztosítottam róla, hogy nem akarok szakítani, mert szeretem, de ahogy működik a kapcsolatunk, úgy nekem nem megy. most egy pár nap magány jön...és mást sem csinálok, csak gondolkodok, hogy mi lenne a helyes. és hogy vajon ő mit érez?
2011. okt. 4. 10:44
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen kapcsolatom. 4 évet tarott. Szerettük egymást, mikor minden jó volt, de mikor összevesztünk egy baromságon, teljesen kifordultunk magunkból, mintha utálnánk egymást, ordibáltunk, szidkozódtunk. Aki nem volt benne ilyenben, az el se tudja képzelni, azért értetlenkednek itt sokan. Már én se értem, hogy lehet annyit veszekedni, de vele tudtam. Szerinem nincs értelme egy ilyan kapcsolatnak. Én belegondoltam, hogy basszus, így akarok majd családotalapítani, gyereket nevelni? Ezt hallják a gyerekeim? Ilyen hangulatban nőjjenek fel? Én nem akartam ezt. Igaz, nehéz volt szakítani, a végére, az utolsó pár hónapban kis is ábrándultam a sok vita miatt és könnyebb volt. A legszarabb tipusu kapcsolat ez...
2011. okt. 4. 10:50
 24/31 A kérdező kommentje:

utolsó: mi ezt másfél éve csináljuk. mindig azt hisszük jutunk valamire majd előlről lezdődik

nem tudjuk hol a hiba

2011. okt. 4. 10:51
 25/31 anonim ***** válasza:
Ott a hiba, hogy csináljátok. Ez nem olyasmi, mint hogy a fejedre esik a tégla az utcán. A TI döntésetek, hogyan viselkedtek. A tied az, hogy te, a párodé meg az, hogy ő hogyan beszél és vitázik.
2011. okt. 4. 10:53
 26/31 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legnagyobb bajotok, hogy mindketten makacsak vagytok, nem engedtek és nagyon temperamentumosak vagytok. Minden kapcsolatban vannak viták, veszekedések, de tudni kell kultúrált módon előadni. Én régebben olyan voltam, hogy nekiestem a páromnak, ha valami bajom volt (vagy hallgattam a helyzettől függött, de kultúráltan nem tudtam vitázni). Most már változok, megpróbálok lehiggadni és figyelek magamra, hogy normál hangnemben adjam elő a mondanivalómat. Persze ehhez a férjem is partner, mert nem hurrog le, nem esik nekem. Ha a másik nem ilyen, akkor valószínűleg én is méregbe gurulok.
2011. okt. 4. 11:01
 27/31 anonim ***** válasza:
Nálunk az a baj, hogyha én felhúzom magam, arra ő mindig úgy reagál, hogy csak még idegesebb legyek. Aztán amilyen akkor vagyok, azon már ő is kiakad. Hiába kérem, hogyha én húzom fel magam, akkor kicsit próbáljon megnyugtatni - nem.
2011. okt. 4. 11:04
 28/31 anonim ***** válasza:
Próbáljatok változtatni a viselkedéseteken, és nem csak a jelenlegi kapcsolatotok érdekében, hanem a későbbiekében is, mert ezt a fajta ostoba makacsságot normális ember nem viseli el. Ez nem is makacsság, hanem a 2 évesekre jellemző dac inkább. Én is makacs és a saját igazát alapvetően előtérbe helyező ember vagyok, de abból a szempontból a jobbik eset, hogy én belátom, ha tévedek és elismerem, ha épp a másik győzött és képes vagyok a másik szemszögéből is látni a dolgokat. Pont mert alkalmazkodom, erre pedig mindketten képtelen vagytok, mint 2 dühöngő, agyatlan kamasz. Már ne is haragudj.
2011. okt. 4. 11:15
 29/31 anonim ***** válasza:
mi hetente veszünk össze csúnyán, hülyeségeket vágva egymás fejéhez, apró baromságokon, aminek semmi jelentősége nincs, ennek ellenére 10 éve együtt vagyunk, összehoztunk egy gyereket és imádjuk egymást. egyszerűen mind a ketten makacs, önfejű, akaratos hülyék vagyunk. viszont érdekes, hogy komoly dolgokon soha nem vitázunk, mindig meg tudjuk beszélni és meg tudjuk őket oldani.
2011. okt. 4. 11:41
 30/31 anonim ***** válasza:

Sokat kéne beszélgetnetek. Egymással, egymásról, a látásmódotokról.

Megfigyeltem én is a párommal. Van egy szituáció, és azt meg szoktuk beszélni, hogy ki hogyan élte meg?

Pl. este úgyéreztem, hogy a barátom annyira nem kíván, nem olyan heves mint szokott lenni, ezért hagyom a szexet.

Mikor ő mesélte ,akkor ő ítélt "langyosnak" és nem akart ezzel erőszakoskodni. Szóval 180 fokos ellentét!

És másban is tapasztalom .De mi megbeszéljük, hogy ki hogyan látja a dolgokat.

Így megismertük a másik gondolkodását és nagyjából tudom ,hogy mi játszódik le a páromba. Lehet nektek is segítene. De akkor próbáljátok meg megismerni a másikat és ne a saját igazatok mellett kardoskodni. Ha már tudsz a párod fejével gondolkodni és ő is a tiéddel ,akkor nincsenek viták.

2011. okt. 4. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!