Mit csináljunk, hogy együtt maradjunk békében? Honnan tudom, ha nem egymásnak teremtettek minket?
Legalább hetente vagy kéthetente összeveszünk valamin és olyankor az elég csúnya. Ha minden rendben van akkor boldogok vagyunk, imádjuk egymást, mint egy tökéletes pár. Kirándulunk, mosolygunk, ölelkezünk, szeretjük egymást. De ha jön egy hullám és összeveszünk valamin akkor csak veszekszünk, kiabálunk, káromkodunk. Folyton azon kapjuk magunkat, hogy nem értünk egyet a másikkal, hülyének nézzük a másikat, szinte nem is értjük a másik véleményét. Mintha két külön dimenzióban lennénk. Nem is egy helyen. Nézünmk egymásra bambán és lehülyézzük leidiótázzuk a másikat, mondván "miről beszélsz, nem is úgy volt"
Már rosszul vagyok az egésztől. 3 éve vagyunk együtt, voltak megszíkítások, de mindig visszataláltunk egymáshoz mert külön elviselhetetlen volt. Nem értem az egészet. Életkedvem elment már teljesen ettől az egésztől Sehogysem jó....
utolsó: mi ezt másfél éve csináljuk. mindig azt hisszük jutunk valamire majd előlről lezdődik
nem tudjuk hol a hiba
Sokat kéne beszélgetnetek. Egymással, egymásról, a látásmódotokról.
Megfigyeltem én is a párommal. Van egy szituáció, és azt meg szoktuk beszélni, hogy ki hogyan élte meg?
Pl. este úgyéreztem, hogy a barátom annyira nem kíván, nem olyan heves mint szokott lenni, ezért hagyom a szexet.
Mikor ő mesélte ,akkor ő ítélt "langyosnak" és nem akart ezzel erőszakoskodni. Szóval 180 fokos ellentét!
És másban is tapasztalom .De mi megbeszéljük, hogy ki hogyan látja a dolgokat.
Így megismertük a másik gondolkodását és nagyjából tudom ,hogy mi játszódik le a páromba. Lehet nektek is segítene. De akkor próbáljátok meg megismerni a másikat és ne a saját igazatok mellett kardoskodni. Ha már tudsz a párod fejével gondolkodni és ő is a tiéddel ,akkor nincsenek viták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!