Mit csináljunk, hogy együtt maradjunk békében? Honnan tudom, ha nem egymásnak teremtettek minket?
Legalább hetente vagy kéthetente összeveszünk valamin és olyankor az elég csúnya. Ha minden rendben van akkor boldogok vagyunk, imádjuk egymást, mint egy tökéletes pár. Kirándulunk, mosolygunk, ölelkezünk, szeretjük egymást. De ha jön egy hullám és összeveszünk valamin akkor csak veszekszünk, kiabálunk, káromkodunk. Folyton azon kapjuk magunkat, hogy nem értünk egyet a másikkal, hülyének nézzük a másikat, szinte nem is értjük a másik véleményét. Mintha két külön dimenzióban lennénk. Nem is egy helyen. Nézünmk egymásra bambán és lehülyézzük leidiótázzuk a másikat, mondván "miről beszélsz, nem is úgy volt"
Már rosszul vagyok az egésztől. 3 éve vagyunk együtt, voltak megszíkítások, de mindig visszataláltunk egymáshoz mert külön elviselhetetlen volt. Nem értem az egészet. Életkedvem elment már teljesen ettől az egésztől Sehogysem jó....
Nyugi, nálunk detto :))) temperamentum kérdése, egyik sem enged a magáéból :))) le fogtok higgadni. Ha apróságokon veszekedtek, mint mi is, akkor még javítható :)
25/N
Kérdező, szerintem nem kiborulni kéne, hanem elgondolkozni azon, hogy ha többen írják (egyébként egyetértek), hogy nem tisztelitek egymást, akkor azt vajon miért mondhatjuk.
De te láthatóan makacsul ragaszkodsz valamihez, gondolom, ahogy a pároddal való vitában is, ahelyett, hogy átgondolnád, amit mond vagy amit mondunk. De ha nem akarod átgondolni, miért kérdezed?
Sajnos nem tudjuk azt mondani, hogy igazad van, a párod a hülye és ebben vagy abban, ilyen vagy olyan módon meg tudod változhatni, és akkor minden jó lesz, mert ez nem így működik.
Szerintem nem temperamentum kérdése.
Reménykedni meg csak akkor érdemes a javulásban, ha tesztek is érte. Mert ha nem, akkor csak simán megromlik a kapcsolat.
Nálunk is megesik.Talán csak annyival másabb nálunk a helyzet,hogy egyrészt nem gyakran,másrészt a párom az,aki mindig enged a magáéból.Én nagyon temperamentumos vagyok,olyan hévvel tudom védeni az igazam,mintha az életemről lenne szó kb. :)A párom ilyenkor általában kiröhög,ami csak ront a helyzeten,mert ezzel még meg is bánt,vagy lezárja annyival,hogy "Jól van kincsem,neked van igazad".Az is igaz,hogy én szeretek vitázni.Vitázni és nem veszekedni,ami azért nagy különbség.Normálisan,érvekkel alátámasztani az igazamat.A férjem minden egyes alkalommal azt mondja nekem,hogy politikusnak kellett volna mennem,mert mindig mindent meg tudok magyarázni :D
Ettől függetlenül szeretjük egymást,de nem lehet mindig mindenben egyet érteni.
Félek tőle, hogy nem illünk össze ezek miatt. Olyan ostobának érzem ilyenkor a kapcsolatunkat hogy apróság semmiségeken kell elcsúsznunk. Nagyobb problémákat oldottunk már meg, volt harc az anyósékkal stb de valahogy mindig jól sült el. De ilyen kis marhaságokon meg megy a vita szüntelen.
Bezzeg ha nincs ilyen akkor maga az álom. Aztán reggetek tőle mikor múlik el...
Persze kivülről mindenkinek mi vagyunk a "jaj de szép pár vagytok, tökéletes.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!