Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIvel vidíthatnám fel a...

MIvel vidíthatnám fel a lányom? 16-17 éves lányok ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés
péntek óta morcos, hozzá se lehet szólni, ugy néz mindenkire mintha meg akarná ölni az illetőt, 16 éves lány
2011. okt. 3. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sztem a fagyi jó ötlet! :) Igaz én 23 éves vagyok, és már nem a szüleimmel, hanem a férjemmel élek együtt, de bármikor jókedvvel venném, ha apukám átjönne hozzám egy kis fagyival beszélgetni egyet. :)
2011. okt. 3. 22:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele! Érdekeljen, hogy mi baja, vedd komolyan!

Én emlékszem, nekem rengeteget segített, mikor anyu meghallgatott és vígasztalni próbált, mikor szerelmi bánatom volt 18 évesen.

2011. okt. 3. 23:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a nagyobb veszekedések és hisztik elkerülése végett a legjobb, amit tehetsz, hogy mindent a szokásos módon csinálsz és ha kicsit ingerültebb reakciókat kapsz tőle sem veszed magadra. :D

Lehet hogy csak megvan a havija, összebalhézott a csajokkal, valami pasi dobta... de lehet nem épp beszélgetésre vágyik, vagy nem veled.

Csokit, fagyit vehetsz, ha szereti, de magadat és a beszéljük meg dolgot ne erőltesd, engem a világből ki lehet űzni vele leglaábbis. :D Ha akarom elmondom, mi bajom, ha nem, akkor hagyjanak békén és kész. Majd megnyugszik!

2011. okt. 4. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Miért lettem lepontozva???

17/L

2011. okt. 4. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Olcsó, de nagynak látszó ajándékkal ált. könnyű örömet szerezni.

Pl. Veszel neki 2-3 szép spirálfüzetet, pár tollat hozzá, rátekersz némi csomagolópapírt, és úgy tűnik, hogy komoly ajándékot adtál, holott nem, meg aztán ezeket úgyis elhasználja, nem olyasmire dobtál ki pénzt, ami jövőre korában is a szekrény legalján fog lapulni.

2011. okt. 4. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:
-korában
2011. okt. 4. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!