Normális dolog az, hogy egy 30 éves férfi nem akarja elengedni anyuci szoknyáját?
Az anya a szeretet hiányát a fián éli ki. Farkasházi Réka is meg Rubint Réka is hangoztatta, hogy a fiukat szeretni az egyfajta szerelem, a Farkasházi akkor mondta ezt mikor épp kirúgta a pasija.
Oké, hogy aranyos kijelentések is lehetnének ezek, de az ilyet komolyan gondolják és nem anya-gyerek kapcsolatot csinálnak hanem valami mást.
Komolyan nem értem azt a srácot aki az ilyen anyára 17évesen nem egy lázadással reagál, ezért én főként a férfi hibájának látom, ha egészséges lelkületű akkor fellázad kamaszkorában,ha kis nyomi akkor még 40évesen is ilyen. Később az ilyen nem is társat akar, hanem anyapótlékot.
Milyen beteg és mennyire gyakori az is,hogy a fiú anyja féltékeny a fiú párjára evvel lehetetlenné téve, hogy a fia boldog legyen.
Az én barátom 50 éves, elvált és anyuci mellett lakik.
Évek óta küszködünk egymással, de soha nem lesz belőle normális kapcsolat, mert neki anyuci az első és legfontosabb dolog az életében. Még egyszer nem másznék bele ilyenbe..
Elolvastam pár eddigi választ...
Szerintem sem normális, menekülj. Nem fogod tudni megváltoztatni, és nem érdemes ebben tönkremenned.
Ha választani kell köztetek a anyját választja majd és sosem fog melletted kiállni.
Szörnyű lesz...
Az ilyeneket tényleg egymásnak kell hagyni, aztán talán majd rájön és megváltozik vagy jön egy olyan nő aki ezt elviseli.
Szerintem próbáld meg eltávolítani őket, meglátod mi lesz. Ha nem sikerül akkor pedig lépj le. Hosszútávon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!