Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog az, hogy egy...

Normális dolog az, hogy egy 30 éves férfi nem akarja elengedni anyuci szoknyáját?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az anya a szeretet hiányát a fián éli ki. Farkasházi Réka is meg Rubint Réka is hangoztatta, hogy a fiukat szeretni az egyfajta szerelem, a Farkasházi akkor mondta ezt mikor épp kirúgta a pasija.

Oké, hogy aranyos kijelentések is lehetnének ezek, de az ilyet komolyan gondolják és nem anya-gyerek kapcsolatot csinálnak hanem valami mást.

Komolyan nem értem azt a srácot aki az ilyen anyára 17évesen nem egy lázadással reagál, ezért én főként a férfi hibájának látom, ha egészséges lelkületű akkor fellázad kamaszkorában,ha kis nyomi akkor még 40évesen is ilyen. Később az ilyen nem is társat akar, hanem anyapótlékot.

Milyen beteg és mennyire gyakori az is,hogy a fiú anyja féltékeny a fiú párjára evvel lehetetlenné téve, hogy a fia boldog legyen.

2009. ápr. 28. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális cseppet sem..én is azt mondom fuss amig tudsz..meg ne probáld,hogy majd te elszakitod őt..szánalmas emberekre ne pazarold az idődet,drága!!
2009. ápr. 28. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom 50 éves, elvált és anyuci mellett lakik.

Évek óta küszködünk egymással, de soha nem lesz belőle normális kapcsolat, mert neki anyuci az első és legfontosabb dolog az életében. Még egyszer nem másznék bele ilyenbe..

2009. ápr. 28. 15:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az is milyen durva, mikor az ilyenek "apák" lesznek.
2009. ápr. 28. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
ebben mindket fel hibas, nemcsak a mama. Anyuka, aki nem akarja elengedni a fiat vagy nem tudja, es a fia, aki nem akar onallo, fuggetlen eletet. az egyik hozzaszolonak elottem igaza van abban h lehet ennek lelki oka is es fokeppen akkor ha apuka meghalt igy a kotodes sokkal nagyobb egymas irant. es legfokeppen ha a fiu egyeduli gyermek. mert igy csak egymasnak maradtak. De szerintem ettol meg el kellene fogadni h az elet megy tovabb es az elet rendje h gyermekeink szerelmesek lesznek es hazassagot kotnek, majd sajat csaladjuk lesz. szerintem attol is fugg h anyuka milyen es a fia milyen, h menekulj vagy nem. ehhez tudni kene jobban a korulmenyeket. Vannak normalis anyukak, akik azert nem piszkaljak a fiukat agyon ha az parrt valasztott, de vannak olyan anyukak akik meg a 30 eves fiuknak meg akarja mondani mikor hova es hogyan. ugyanakkor vannak olyan fiuk akik nem kepesek onallo eletre, jol erzik anyuci szoknyaja mellett magukat es nem veszik eszre h ezzel veszelyeztetik sajat kapcsolatukat. az ilyenek venlegenyek maradnak. na az ilyen pasitol kell menekulni. mert az ilyen pasi sosem lesz kepes levalni a mamatol. en voltam ilyen kapcsiban, ahol a mama meg azt is megmondta h a fia nyithat e bankszamlt es h meyik banknal. egyszeruen a vegen mar nem lattam h egyaltalan a fiu kepes lenne e egy sajat csaladot ellatni. ha mama kijelentette most vasarolni megyunk akkor el kellett dobni mindent. es nem akart elkoltozni otthonrol, ha meg igen akkor ugyanabba a hazba vagy nagyon kozel. akkor mondtam na ezt mar nem. ha ilyen helyzetbe vagy akkor tenyleg osztozom az elottem levokkel menekulj, mert az eleted egy orok harc lesz.
2009. ápr. 28. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam pár eddigi választ...

Szerintem sem normális, menekülj. Nem fogod tudni megváltoztatni, és nem érdemes ebben tönkremenned.

Ha választani kell köztetek a anyját választja majd és sosem fog melletted kiállni.

Szörnyű lesz...

Az ilyeneket tényleg egymásnak kell hagyni, aztán talán majd rájön és megváltozik vagy jön egy olyan nő aki ezt elviseli.

Szerintem próbáld meg eltávolítani őket, meglátod mi lesz. Ha nem sikerül akkor pedig lépj le. Hosszútávon megéri.

2009. ápr. 29. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!