Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiltják tőlem a barátnőmet,...

Tiltják tőlem a barátnőmet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az a gond, hogy barátnőmet tiltják tőlem a szülei, nem találkozhatunk, nem járhat hozzám... én meg soha többe nem akarok hozzájuk menni..

barátnőm hozzám akar költözni.. ez ellen mit tehetnek a szülei? ha már mind ketten elmúltunk 18.. ő még iskolába jár... azt köteles fizetni a szülei akkor is?

2011. okt. 3. 09:08
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha megvannak az anyagiak, szerezd meg neki a végzettségre a papírt, így otthagyhatja az iskolát, és lehet állása is gyorsba! Valahol vedd meg neki,mi is vettünk már papírt(végzettség), és kitűnően működik, a kutya nem nézte, mikor felvettek, hogy hamis!
2011. okt. 3. 10:53
 32/33 anonim ***** válasza:

Szerintem végezze el a kozmetikusi sulit és menjetek ki külföldre!Külföldön kozmetikus szakmával némi szerencsével jobban tudna keresni mint itthon!

Te meg dolgozz, keress pénzt és gyűjts most, hogy tudjatok minél előbb összeköltözni!2év múlva irány külföld!

2011. okt. 3. 14:40
 33/33 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, ahol én végeztem ott is volt kozmetikus képzés. De ez érettségire alapuló képzés. Hogy kezdhette el érettségi nélkül?

Valaki javasolta, hogy ne az érettségit vedd meg, hanem a végzettséget, és hogy nem bukik le. Na ez itt nem jönne be, ugyanis egy kozmetikusnál kb 3 perc alatt kiderülne, hogy vette a papírt.

Egyébként én sem csodálkozom az eltiltáson.

2011. okt. 3. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!