Tiltják tőlem a barátnőmet, mit tegyek?
Sziasztok, az a gond, hogy barátnőmet tiltják tőlem a szülei, nem találkozhatunk, nem járhat hozzám... én meg soha többe nem akarok hozzájuk menni..
barátnőm hozzám akar költözni.. ez ellen mit tehetnek a szülei? ha már mind ketten elmúltunk 18.. ő még iskolába jár... azt köteles fizetni a szülei akkor is?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:25
Ja, ettől féltem. az lenne a legjobb megoldás ha befejezné az iskolát és kimennénk külföldre dolgozni de azt se szeretném hogy ott hagyja az iskolát... :/ szval nem tudom...
Ne tedd tönkre a barátnőd életét!
Ha most összeköltöztök, akkor ott fogja hagyni a sulit. Márpedig ma végzettség nélkül semmi értelmes helyre nem veszik fel, értelmes fizetésről pedig nem is álmodhat.
Ha igazán szereted, akkor bizonyíts a szülőknek! Találj munkát, teremts egzisztenciát,t arts ki a lányuk mellett, és igenis menj el hozzájuk, hogy lássák, jó ember vagy. Nagyon egyszerű kijelenteni, hogy többé nem akarsz hozzájuk menni, de ez igen önző dolog, talán azt is elvárnád, hogy ha netán együtt maradtok, a lány se lássa soha a szüleit?
Azt nem várnám el, de szülei azt mondták hogy én se mehetek hozzájuk ő se jöhet hozzánk.. multkor is csak titokba találkoztunk.
Tegnap szakítani akartam... könyörgött hogy ne.. hiába próbáltam neki magyarázni hogy neki is jobb lesz... nincs erre semmi megoldás :S
szabolcsiak vagytok?
Próbálj barátkozni valahogy a faterral.
Hát igen, nincs más hátra, mint hogy megpróbálod bebizonyítani, hogy tényleg megváltoztál.
De ezt nem szavakkal, hanem hosszú távon a tetteiddel érheted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!