Az anyukámat semelyik osztálytársam sem szereti. Ti szégyelnétek az anyukátokat?
köszi :D
amúgy semmi,mindig ezt csinálja,az előbb is megkért hogy törölgessek el,erre elkezdek törölgetni de már hallom hogy a másik szobába ott mutogat rám és ott veri magát apámnak hogy -Nézzed már milyen fogyatékos!
és ha megkérdezem tőle hogy mi baja van,akkor megint elkezd ott beszélni összevissza,hogy én milyen hazudós vagyok -.^
hát mondom jól van.....
tényleg ez jó ötlet :D
és köszönöm :D
Az én anyám sem bírják az ismerőseim,barátaim(némelyik volt osztálytársam).Mert mindig elmondtam nekik, hogy milyen is valójában... Hát ennyi.
De ha csak anyukád a külseje miatt nem bírják,akkor hülyék az osztálytársaid!
Miért nem szeretik?
Van azért olyan anyuka, aki tesz róla, hogy ne szeressék.
Barátnőm anyukája is ilyen volt, mindig hisztizett minden szülőin, vagy rendezvényen, előadtunk egy színdarabot, utána hangosan pocskondiázott mindenkit, barátnőmet jól meg is bőgette, és még sok-sok egyéb...
Szóval, mi az oka, hogy nem szeretik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!