Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lehet, hogy...

Mit tegyek? Lehet, hogy féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve vagyunk házasok, és minden jól ment addíg, amíg az én egyik volt barátnőm fel nem tűnt a színen. Lehet, hogy nincs semmi a dolog hátterében, csak én fújom fel a dolgokat.

A férjem motorral jár dolgozni, és mikor a motor elromlott, akkor egyből felajánlotta, hogy beviszi másnap. Ez nem volt elég vasárnap este hívta, hogy megy-e vele másnap reggel. Sztem, ha valakinek kell valami, akkor neki kellene rajta tartani a fejét. Ma este meg hozott neki egy autót, hogy csinálja meg, de egyedül jött, és a férjem hazavitte az éjszaka közepén. Bár felajánlotta, hogy menjek vele, de nem hagyom egyedül a kislányomat.

Szerintetek lehet valami köztük? Vagy csak én fújom fel?

2009. ápr. 27. 21:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Akinek van még ötlete nyugodtan írja... Megírom a fejleményeket
2009. ápr. 28. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt nem gondolnám, hogy a férjem egyből megcsalt, de a kedves barátnőn rajta tartanám a szemem. Elkerülendő a probléma későbbi elmélyülését először is elmondanám az aggodalmamat szépen, kedvesen a férjemnek. Úgy hogy érezze, szeretem, féltem.

Aztán a nagys. kisasszonyt négyszemközt elkapnám és szépen elosztanám neki a kétszer kettőt. Mert ha értelmes nő, akkor nem ad okot a féltékenységre, tudja, zavarja a férjes asszonyokat, ha egy egyedülálló nő pipiskedik apu körül. Én négy évig éltem egyedül egy családi házban, még egy szöget is nehezen tudtam beverni, de soha nem hívtam fel egyik barátnőmet sem, hogy ugyan adja már kölcsön a párját. Mindig úgy intéztem, hogy egyikük társával, szomszédommal, stb.. se maradjak kettesben, nehogy utólag szó érje a ház elejét. Ha ez a tyúk nem veszi ezt figyelembe, akkor vagy hülye,vagy tényleg hajt a férjedre. Tisztázd vele, mond el neki, hogy a barátság fontos dolog, de ha valami veszélyezteti a boldog házaséletedet, akkor azért ütni-vágni tudsz!!!

2009. ápr. 28. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Sosem felejtem el, amit egyik volt munkatársam mondott, aki most már doktornő és nem az a fajta nő, akit a pasik megnéznek az utcán..sőt. Szóval azt mondta, hogy minden pasit meg lehet kapni, csak el kell húzni a mézesmadzagot előtte. Beszélj a férjeddel nyíltan, hogy nem tetszik neked, hogy ez a nő kerülgeti és hajtsa el! Ennyi! Ha nem teszi, akkor beszélj a nővel te. Nagyon kultúráltan le lehet rendezni ám ezt a szituációt! Mindent bele!
2009. ápr. 28. 13:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Ezt tettem, amit tanácsoltatok. És úgy érzem, hogy sikerrel jártam. Most már minden rendben van. Megmondta a nőnek, hogy neki egy kellemes fél óra nem ér annyit, hogy minket kockáztasson. Azóta nem hallottunk felőle :)
2009. máj. 7. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!