Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lehet, hogy...

Mit tegyek? Lehet, hogy féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve vagyunk házasok, és minden jól ment addíg, amíg az én egyik volt barátnőm fel nem tűnt a színen. Lehet, hogy nincs semmi a dolog hátterében, csak én fújom fel a dolgokat.

A férjem motorral jár dolgozni, és mikor a motor elromlott, akkor egyből felajánlotta, hogy beviszi másnap. Ez nem volt elég vasárnap este hívta, hogy megy-e vele másnap reggel. Sztem, ha valakinek kell valami, akkor neki kellene rajta tartani a fejét. Ma este meg hozott neki egy autót, hogy csinálja meg, de egyedül jött, és a férjem hazavitte az éjszaka közepén. Bár felajánlotta, hogy menjek vele, de nem hagyom egyedül a kislányomat.

Szerintetek lehet valami köztük? Vagy csak én fújom fel?

2009. ápr. 27. 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is gyanakodnék...
2009. ápr. 27. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy azért ajánlotta fel, hogy menj velük, mert tudta, hogy a gyerek miatt úgysem fogod megtenni? Valóban gyanús, de azért nem biztos, hogy van valami ebben. Tartsd rajtuk a szemedet.
2009. ápr. 27. 23:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

En sem neznem jo szemmel!

Legy resen!

2009. ápr. 27. 23:06
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Várj még picit!

Lehet, hogy csak jól megértik egymást, ez önmagában még nem baj.

DE! Mindenképpen tartsd rajtuk a szemed! Mert ugye sajnos az ördög sosem alszik!

Inkább várj és tapasztalj, mint hogy véletlenül letámadd és ártatlan legyen! Mert tudod, akkor oda a bizalom, jönnek a gondok stb,stb...

Remélem jól alakulnak a dolgaitok!

Ha gondolod írd meg a fejleményeket, akár priviben is!

Üdv: Kata

2009. ápr. 27. 23:07
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Résen leszek. Bár már maga az is gyanús volt, hogy eddig nem nagyon kaptam tőle virágot, az utóbbi időben meg már többször hozott nekem orgonát. Aminek nagyon örültem, de nem értettem, hogy miért kapom.

Az is zavar, hogy szinte reggeltől estig dolgozik, mire hazaér, én már az esetek 80%-ban ágyban vagyok. Ez a nő meg még a munkahelyére is bejár.

Tegnap persze nem bírtam ki és rákérdeztem. Ekkor azt kaptam, hogy egy "d*gásért nem kockáztatna minket"

Hogy legyek okos... Hogyan tudom észrevenni az intő jeleket?

2009. ápr. 28. 08:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de en az ilyen baratnot elkuldenrem a busba. Mi az hogy a ferjed munkahelyere is bejar? Nem gondolja, h ez kompromitalo lehet a ferjednek a kollegai szemeben? Kulonben is a te baratnod, vagy az ove? En inkabb vele beszelnek, hogy szalljon le a ferjemrol, mert ez mar akaszkodas. Ha mindketten ott vagytok es ugy talalkoztok az normalis dolog, ha osszefut veletlenul vele valahol, es beszelgetnek egy jot az is normalis, de hogy ennyire ratapadjon!
2009. ápr. 28. 09:19
 7/14 anonim ***** válasza:

Mégis a szüleimnek lesz igaza? Sosem értettem, hogy miért mondja édesanyám azt, hogy "örülök, hogy apádtól sosem kapok virágot, mert az már rosszat jelentene". Ez tényleg furcsa változás, ha eddig sosem adott virágot.

Amúgy én sem értem, hogy ezt a nőt miért tartod barátnődnek, de ha a férjed összejött vele, akkor végülis ilyen szempontból mindegy, hogy ki az, mert ha nem vele, akkor mással csalt volna meg. Aki megcsalós, az úgyis kap az adandó alkalom, aki meg nem olyan, azt nem lehet elcsábítani.

2009. ápr. 28. 09:27
 8/14 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak... Nem gondolom, hogy megcsalt volna... ez eddig nem is volt rá jellemző. Inkább kiszállt egy kapcsolatból mikor már baj volt, mintsem, hogy megcsaljon valakit.

Egyébként meg nem tartom a barátnőmnek. Ott szerepel a VOLT szó... régen nagyon jóba voltunk, de megromlott a viszonyunk. Most pedig akkor akadtunk össze újra, mikor a férjemet megismertem.

Szerintem most kivárok, és meglátjuk, hogy mi lesz.

2009. ápr. 28. 09:37
 9/14 anonim ***** válasza:
De ha nem csalt meg és ezt biztosan tudod, akkor miért aggódsz? A másik meg az, hogyha ez a nő már nem barátnőd, akkor miért megy át csak úgy hozzátok? Nem muszáj fogadni.
2009. ápr. 28. 09:44
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg ne varj, hanem lepj! Mert vegul keso lesz. En nem hiszem, h minden ferfi az esze szerint valaszt. Igenis, ok is a szivukre hallgatnak. Ne hagyd, h elcsavarja a no a fejet, ne adj eselyt, h elcsabitsa a ferjed!Ha nem ugy, hogy lekpotatod rola a not, akkor meg legyel vele kedves, szeretetteljes, hogy erezze, h fontos neked. En is joban vagyok a baratnom parjaval, de sose talalkoznek vele kettesben. Ha 4-esben vagyunk, ettol fuggetlenul, nagyon jokat tudunk beszelgetni.
2009. ápr. 28. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!